Uzun zamandır bir telefon ihtiyacım vardı. Annemin maddi durumu düzeldi ve bana telefon alabileceklerini söylediler ama maksimum bütçe 4000TL idi. Annem 1 ay boyunca A32 kullanmıştı onu önerdi ama bende M32 istiyordum. İnternette bazı insanlar M32'yi A32'den üstün başka insanlarda A32'yi M32'den üstün olduğunu söylüyor. Fiyatları neredeyse aynı ama aralarında Max 500TL fiyat farkı var o önemmsiz hangi telefonda daha çok özellik varsa bataryasında da bir sorun yoksa onu alacağım.
*(Ülkeden ülkeye değişiklik gösterir ama bazı videolarda A32 6 GB RAM değil de 8 GB M32 ise hızlı şarj ve 6000 mAh pil ya da düşük şarj 5000MAH pil diyorlar ve bazı A32'lerde NFC özelliği var)
Bazı yerlerde A32 de NFC özelliği de var diyorlar aslında NFC özellikli telefon benim daha işime yarar.
Not: Uzun zamandır Samsung telefon kullanan birisi olarak bu 2-3 senedir kullandığım Samsung telefolardaki OLED-AMOLED ekranları çok seviyorum. Bu yüzden başka telefon almak istemiyorum ama eğer AMOLED telefon olan başka markalar varsa önerebilirsiniz. Ama açıkçası bu iki telefondan birini önerirseniz daha iyi.