Samsung A32 vs Samsung A51

Bu bütçeye Realme 7 ya da Redmi Note 10 Pro öneririm, iki cihazda işlemci anlamında rakiplerinden fazlasıyla zayıf, kesinlikle F/P olmayan cihazlar.

Ama illa alacağım diyorsanız A32 alın.

Tekrar söylüyorum iki cihazda fiyatına göre iyi değil kesinlikle.

A32 fiyatını hak etmiyor A51 eskidi artık alınmaz illa alınacaksa da A32 belki.

A32 daha uzun ömürlü bir cihaz.

Redmi düşünmüyorum. Realme 7'ye bakacağım. Telefon annem için alınacak oyun falan oynanmayacak zaten uzun ömürlü olması yeterli o yüzden Samsung düşünüyorum.

Redmi düşünmüyorum. Realme 7'ye bakacağım. Telefon annem için alınacak oyun falan oynanmayacak zaten uzun ömürlü olması yeterli o yüzden Samsung düşünüyorum.

Hocam bu bütçedeki Samsung cihazlar uzun ömür konusunda rakiplerinden bayağı geride.
Uzun ömür büyük oranda işlemciye bağlıdır çünkü ama bu bütçedeki Samsung cihazların işlemcisi rakiplerinden ~2 kat geride.
"~" İşareti "yaklaşık olarak", "neredeyse" anlamına geliyor yanlış anlaşılmasın sonra

Redmi'nin yazılımı *bence* hiç iyi değil. Bu yüzden işlemcisi ne olursa olsun Samsung'u tercih ederim. Realme ve Oppo'ya da bakacağım teşekkürler.

Redmi'nin yazılımı *bence* hiç iyi değil. Bu yüzden işlemcisi ne olursa olsun Samsung'u tercih ederim. Realme ve Oppo'ya da bakacağım teşekkürler.

Sizce değil hocam herkesçe iyi değil
Ayrıca Realme ve Oppo'nun yazılımı bir One UI olmasa da gayet stabil ve sorunsuz arayüzler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…