Resul alaca Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 Merhaba Odin programı ile One UI6'ya geçiş yapmak istiyorum. manuel 1 sene daha garantim var. Cihaz garanti dışı kalır mı? Bir de ilerdeki güncellemeler oto gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2023
Merhaba Odin programı ile One UI6'ya geçiş yapmak istiyorum. manuel 1 sene daha garantim var. Cihaz garanti dışı kalır mı? Bir de ilerdeki güncellemeler oto gelir mi?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 1 Aralık 2023 #2 Bu yazılımlar imzalanmış dosyalardır. Knox sayacını etkilemez.
Resul alaca Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #3 Heribert Yavuz dedi: Bu yazılımlar imzalanmış dosyalardır. Knox sayacını etkilemez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Heribert Yavuz dedi: Bu yazılımlar imzalanmış dosyalardır. Knox sayacını etkilemez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler