Samsung A33 5G vs M52

Bütçe
5000-6000

ayem

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba herkese,
Şu anda Samsung Galaxy A7 2017 modelini kullanıyorum fakat telefonum son zamanlarda bazen kendi kendine kapanmaya başladı ve uzun bir süre kitlenip kalıyor öyle olunca bu yüzden telefon modellerine bakmaya başladım. M52 ve A33 modelleri ilgimi çekti. Samsung Galaxy A33 5G telefonu sizce alınır mı? Şu anda fiyatı 5700-6000 arasında değişiyor. 4 yıl boyunca Android güncellemesi alacak olması M52'ye göre daha uzun ömürlü olacağı gibi bir izlenim bıraktı bende. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kriterler neler? Kamera, işlemci gibi.

Kamera, daha yeni olması vs. gibi durumlar için A33. Oyun kısmında da M52 daha iyi. Diyorsan ki oyun oynamayacağım, günlük kullanacağım kafanda soru işareti kalmasın A33 al geç.

Kriterler neler? Kamera, işlemci gibi.

Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Oynadığım zamanda çok performans gerektiren oyunlar oynamıyorum (örneğin: sudoku). Telefon kullanımıma göre (telefonda genelde baya bir şeyler izlerim, sosyal medya vs günlük kullanım genel olarak) bir işlemci olması bana yeter. Orta segment bir telefonda çok çok iyi bir kamera performansı beklemiyorum. Uzun ömürlü olması ve kamerasının da olabildiğince iyi olmasını bekliyorum.
Kamera, daha yeni olması vs. gibi durumlar için A33. Oyun kısmında da M52 daha iyi. Diyorsan ki oyun oynamayacağım, günlük kullanacağım kafanda soru işareti kalmasın A33 al geç.
Daha çok günlük kullanacağım teşekkür ederim cevabınız için.

A52 ve M52 bakabilirsiniz. M52 günlük kullanımda gayet işinizi görür A52'ye göre işlemcisi bir tık daha iyi ve 5G'si var eğer kamerası biraz daha iyi olsun derseniz A52 öneririm tercih size kalmış.

A52 ve M52 bakabilirsiniz. M52 günlük kullanımda gayet işinizi görür A52'ye göre işlemcisi bir tık daha iyi ve 5G'si var eğer kamerası biraz daha iyi olsun derseniz A52 öneririm tercih size kalmış.
A52 kullanıyorum, hepsi arasından A33 her türlü arkadaş için daha mantıklı. Exynos işlemci Snapdragon'un bir tık altı ama kötü değil.

A52 kullanıyorum, hepsi arasından A33 her türlü arkadaş için daha mantıklı. Exynos işlemci Snapdragon'un bir tık altı ama kötü değil.
Aralarında dağlar kadar fark yok benzer cihazlar hepsinin ana özellikleri aynı birisinin kamerası daha iyi diğerinin işlemcisi diğerinin bla bla ben şahsen M52 tercih ederdim bu arada sar değerine önem veren arkadaşlar var A33'te değer gerçekten fazla o yüzden pek sıcak bakılmıyor.

OIS, daha iyi kamera, daha fazla güncelleme, suya toza karşı dayanıklılık istiyorsan A33 5g eğer daha iyi bir işlemci istiyosan M52.
Ek olarak bence artık A33 5g varken A52 alınmaz. A33 kamera olarak denk, işlemci olarak daha iyi, güncelleme olarak daha avantajlı A52'den.

@BERWAR Hocam siz ne düşünüyorsunuz bu karşılaştırma hakkında? Ben de iki model arasındayım. Telefondan oyun oynamıyorum, günlük kullanımda beni bezdirmesin elimdeki LG G6 gibi yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…