Merhaba. Samsung A33ü almayı düşünüyorum sizce iyi midir? Başka önerileriniz varsa söyleyin.
Kamera ve işlemci olarak üstün olan Realme 8 modeline bakabilirsiniz. Samsung'dan fiyat olarak uygun.
Hocam Realme 8 ne naptınız.Eğer bu linkteki https://www.epey.com/akilli-telefonlar/realme-8.html cihazdan bahsediyorsanız neyi güzel acaba?
![]()
Neyi güzel değil hocam? İşlemcisi, ekran kalitesi, RAM'i kamerası güzel.
Ve fiyat olarak Samsung çok daha pahalı.
Yani Realme fiyat performans olarak çok daha iyi.
Samsung'un işlemcisi bir tık daha iyi o kadar o da çok önemli değil bana kalırsa.
1. Qualcomm Snapdragon 732g işlemci.
2. 108 MP kamera.
3. 5020 mAh batarya kapasitesi.
4. 120 Hz ekran yenileme hızı.
5. ekran ve kamera özellikleri ile de bence Redmi Note 10 Pro telefonun daha iyi olabileceğini kendi görüşüme göre düşünüyorum. Şunu da belirtmek isterim, konu sahibi arkadaş oyun oynamıyorsa bile bu cihazı alması yine de daha iyi olur. İleride oyun yüklediğinde hiçbir sorun yaşamaz. Sizin önerinize de saygı duyuyorum. Çok iyi özetlemişsiniz teşekkürler.
Kısaca açıklamak gerekirse;
1. Arkadaşın bahsettiği telefon 6000 TL ve sizin önerdiğiniz 7000 TL.
2. Benim bahsettiğim telefon ise 4700 TL ve MediaTek Helio G95 8 çekirdek işlemci ve Mali-G76 MC4 grafik işlemcisini kullanıyor. Yani Snapdragon ile arasında pek bir fark yok. Olsa bile aradaki fiyat farkına değmez. Tabii ki şahsi fikrim, alacak kişi daha detaylı araştırma yapıp alabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.