Hocam zaten kablo var bende telefinla birlikte gelmisti. Sadece amazondaki adaptoru almam yeterli olur degil mi? Ve orijinallik komusunda falan sikinti cikar mi?
Hocam zaten kablo var bende telefinla birlikte gelmisti. Sadece amazondaki adaptoru almam yeterli olur degil mi? Ve orijinallik komusunda falan sikinti cikar mi?
Hocam urun geldi ama adaptor girisyle kablo birbirine uymuyor. Buyuk ihyimalle adaptoru iade edecegim bana normal tipte adaptor lazim. (adini bilmiyorum). Type C olmayan adaptor onerir misiniz?
Hocam urun geldi ama adaptor girisyle kablo birbirine uymuyor. Buyuk ihyimalle adaptoru iade edecegim bana normal tipte adaptor lazim. (adini bilmiyorum). Type C olmayan adaptor onerir misiniz?
Bendeki kablo type a to type hocam ismini bilmiyordum da. Oma gore oneri yapar misiniz? Adaptoru iade edecegim type a to type c kablo icin 25w hizli sarj adaptor lazim.
Bendeki kablo type a to type hocam ismini bilmiyordum da. Oma gore oneri yapar misiniz? Adaptoru iade edecegim type a to Type-C kablo icin 25W hizli şarj adaptor lazim.
Hocam kablomun type a to type c oldugunu fark ettim. Bu kabloya gore samsung a33 e uyumlu 25w adaptor var midir? Varsa yanlis aldigim adaptoru iade edecegim.
Kavramlari yeni ogrendim bem de o yuzden karisiklik olmus.
Hocam kablomun type a to Type-C oldugunu fark ettim. Bu kabloya gore Samsung A33'e uyumlu 25W adaptor var midir? Varsa yanlış aldigim adaptoru iade edecegim.
Kavramlari yeni ogrendim bem de o yuzden karisiklik olmus.
Aldim ama o type c kablo icin ama brnim kablom type a to type c imis. Bana type a to type c kabloya uyumlu 25w adaptor lazim eger bulursam aldiigmi iade edecegim bunu alacagim