XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Telefonumu sıfırlamak istiyorum. Şöyle beyaz bir sayfa açarmışçasına telefon bir kendine gelsin, maksat o. Telefon modeli Samsung A33. Hard reset mi atmalıyım? Yoksa ayarlardan sıfırlasam da olur mu? Hangi yöntemi önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar. Telefonumu sıfırlamak istiyorum. Şöyle beyaz bir sayfa açarmışçasına telefon bir kendine gelsin, maksat o. Telefon modeli Samsung A33. Hard reset mi atmalıyım? Yoksa ayarlardan sıfırlasam da olur mu? Hangi yöntemi önerirsiniz?
Emre9110 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 İkiside aynı şey zaten.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 7 Temmuz 2024 #3 Sıfırladan da olur. Bu arada kasıyor diyeyse bende de aynı telefon var, 60Hz'e çekip güç tasarrufu kapatıp yeniden başlatınca gençleşti.
Sıfırladan da olur. Bu arada kasıyor diyeyse bende de aynı telefon var, 60Hz'e çekip güç tasarrufu kapatıp yeniden başlatınca gençleşti.
XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 maraushi dedi: Sıfırladan da olur. Bu arada kasıyor diyeyse bende de aynı telefon var, 60Hz'e çekip güç tasarrufu kapatıp yeniden başlatınca gençleşti. Genişletmek için tıkla... 90 Hz daha akıcı hocam ya.
maraushi dedi: Sıfırladan da olur. Bu arada kasıyor diyeyse bende de aynı telefon var, 60Hz'e çekip güç tasarrufu kapatıp yeniden başlatınca gençleşti. Genişletmek için tıkla... 90 Hz daha akıcı hocam ya.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 7 Temmuz 2024 #5 XFG dedi: 90 Hz daha akıcı hocam ya. Genişletmek için tıkla... 90hz akıcı ama hem daha çok pil gidiyor hem de cihazı kastırıyor bence yani bende öyle oluyor. Ben 60hz telefona geçeceğim için alışmaya çalışıyorum.
XFG dedi: 90 Hz daha akıcı hocam ya. Genişletmek için tıkla... 90hz akıcı ama hem daha çok pil gidiyor hem de cihazı kastırıyor bence yani bende öyle oluyor. Ben 60hz telefona geçeceğim için alışmaya çalışıyorum.