Elektronik Samsung A34 10299TL

A11 ile A13 arasında ne fark var ise A13 ile A16 arasındada tahminen öyle bir fark olur.
Son gelen A13 ile S20FE yavaşlatılmak yerine hızlandırılmış, ben alalı 4 gün oluyor. Pil optimizasyonu başlamadan önce ilk gün 4.5 saat ekran süresi alırken şu anda 6.5 saati geçirebiliyorum. Ekran'daki teknoloji değişken kare hızını desteklemediğinden film izlerken bile 120Hz. O yüzden a modellerine yakın pil sunacakken sunamıyor, ayrıca işlemcisi çok güçlü.

Telefonlarda taksitli almak mumkun degil mi artik? Taksitli alma secenegi goremiyorum bir turlu.

Ben telefon aldıktan sonra bankayı arayıp taksitlendirdim, bildiğim kadarıyla 2019'dan beri telefon alımlarında internet üzerinden taksit yapılamıyor. Bu arada ben de A34 almayı düşünüyordum lakin geçen hafta S20 FE almaya karar verdim ve gayet memnunum. Kamerası mükemmel ve 3X telefoto ile amiral gemisi bir cihaz hissi veriyor. Tek eksisi güncelleme almayacak olması.

Ben telefon aldıktan sonra bankayı arayıp taksitlendirdim, bildiğim kadarıyla 2019'dan beri telefon alımlarında internet üzerinden taksit yapılamıyor. Bu arada ben de A34 almayı düşünüyordum lakin geçen hafta S20 FE almaya karar verdim ve gayet memnunum. Kamerası mükemmel ve 3X telefoto ile amiral gemisi bir cihaz hissi veriyor. Tek eksisi güncelleme almayacak olması.
Bakın şunu artık anlayın s20 fe zaten bir amiral gemisi hissi vermesine gerek yok bir telefonun işlemcisi amiral gemisi ise o amiral gemisidir snapdragon 865 de amiral gemisi olduğuna göre

Bakın şunu artık anlayın S20 FE zaten bir amiral gemisi hissi vermesine gerek yok bir telefonun işlemcisi amiral gemisi ise o amiral gemisidir Snapdragon 865 de amiral gemisi olduğuna göre.
Alakası yok. POCO X3 Pro'da da aynı şekilde üst düzey SoC bulunuyor ancak amiral gemisi hissiyatı vermekten çok uzak gerek tasarım gerek kamera olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı