Samsung A34 "24 saat sonra tekrar deneyiniz" hatası

KunRois

Kilopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy A34 telefonum az önce kilitlendi ve hiç tepki vermiyordu. Ben de güç tuşuna basarak kapatıp açayım dedim fakat telefon açıldığında çok fazla hatalı deneme yapıldı 24 saat bekleyiniz diye bir uyarı verdi. 24 saat bekleyecek miyim cidden başka yolu yok mu? Bilen var mı?

Bende kendi S21 cihazımda bir kere şifre sorunu yaşamıştım. Belki telefondaki veriler değerli değil ise, isterseniz telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz. Eğer tamamen format atmak isterseniz şu adımları takip edin;
Gereksinimler : 1 adet veri aktarımı destekli bir şarj kablosu ve çalışan bir bilgisayar.
1- telefonun ses kısma ve güç düğmelerine basılı tutun(Android cihazlarda çökme vb. durumlar içim acil durum resetleme komutudur ama yanlış ta biliyor olabilirim).
2- cihaz kapandığı anda hemen bilgisayara bağlayın, hemen ses kısma ve güç düğmelerine basılı tutun.
3- cihaz recovery moda girecektir, bu mod üzerinden hard reset yaparak her şeyi silebilirsiniz.

Veriler değerli ise telefonu üreticisi açabilir. Veya 24 Saat sonra eğer tekrar yanlış şifre girilmez ise kullanılabilir olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı