Samsung A34 5G alınır mı?

10k₺'ye çıkabiliyorsanız 400-500₺ daha verip S20FE almanızı öneririm. Çok çok daha iyi bir telefon.

Dediğim gibi çıkış tarihinin üstünden vakit geçen bir telefon, o yüzden biraz tedirginim.

Babanız teknoloji ile çok alakalı değilse alınır ama parasıno da hak etmeyen bir telefondur kendisi.

Evet, pek haşır neşir değil.

Arkadaşlar normal A34 ile A34 5G arasında ne fark var? 2500 lira fark var aralarında.

Bu kadar fiyat farkı nerede? 300TL falan fark var gibi gördüm ben. 5G dışında fark yok diye biliyorum bu arada.

Bu kadar fiyat farkı nerede? 300TL falan fark var gibi gördüm ben. 5G dışında fark yok diye biliyorum bu arada.

Hepsiburada'da vardı fark bende anlamadım. A54 128 GB siparişi verdim az önce, DenizBank kredisi ile 12 ay vade 0 faiz, 10699 lira. Babama aldım sosyal medya vs kullanıyor işini görür sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'da vardı fark bende anlamadım. A54 128 GB siparişi verdim az önce, DenizBank kredisi ile 12 ay vade 0 faiz, 10699 lira. Babama aldım sosyal medya vs kullanıyor işini görür sanırım.

En ucuza göre sıralayınca siteleri aradaki fark 300TL civarı oluyor.

Merhaba,

Babama bir telefon bakıyorum, küçük telefon sevdiği için yıllardır A3 2017 kullanıyordu. Ekranın ortası artık algılamadığı için değiştirmeye karar verdi. Bu devirde benzer fiyatlara küçük telefon kalmamış artık. Mecbur trend ne ise ona ayak uyduracak. A34 modeli gözüme çarptı. Yeni model mobil işlemcileri ve telefon modellerini pek takip etmiyorum bir zamandır. O yüzden sizlere sormak ve fikir almak istedim, A34 alınır mı? Herhangi bir sorunu biliniyor mu veya alınmaz dediğiniz bir tarafı var mı? Benzer bütçede alternatif modellere de bakabilirim.

Merhaba, benim babam da aynı şekilde A3 2017 kullanıyor ama depolama yetmediği için A34 almak istiyorum. Baban memnun kaldı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim babam da aynı şekilde A3 2017 kullanıyor ama depolama yetmediği için A34 almak istiyorum. Baban memnun kaldı mı?

A34 yerine yenilenmiş S10e aldım. A3 2017 gibi ufak bir telefon istiyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı