Arkadaşlar merhaba 1 aylık telefon bakma serüveninden sonra 2016'dan beri kullandığım iPhone SE telefonumdan Samsung Galaxy A34 5G telefonuna geçiş yaptım. Xiaomi Note 10 ve 11 Pro alacakken vazgeçip Samsung aldım. 7 yıldır SE kullanınca her telefondan memnun kalacaktım.
: Not: iPhone SE hala taş gibi kasma yok. Batarya sorunundan dolayı artık bıktım.
saklayacağım bu telefonumu.
Sizden şu konularda yardım isteyecektim.
Ben sırasıyla iPhone 3GS 4 ve SE kullandım. Hayatımda 3 telefonum oldu. Hiç Android kullanmadım.
- Android telefonlar için hangi uygulamalar yüklenir, RAM güvenlik konularında.
- Eşimin Android telefonu vardı onda RAM temizleme gibi bir şey var.
- Bazı uygulamalar otomatik açılıyor arka planda onları kapatmalı mıyım bazılarını durdurmaya zorla ve devre dışı bırak dedim.
- Telefonu alalı 1 gün olduğu için hala çözmeye çalışıyorum.
- Samsung'un acayip kendi adını taşıyan uygulamaları var onları silsem olur mu?
- Bir de bu telefon 8 GB RAM'i var. Ayarlarda RAM Plus diye bir yer var. Onu kapattım ama 2-4-6 GB gibi seçimler var bunlar ne işe yarıyor?
- Bu arada telefondan çok beklentim olmadığı için rutin günlük işler WhatsApp Instagram az da olsa orta halden oyun işlerimi göreceğini düşünüyorum. Ekranı çok canlı telefon hızlı kamerası güzel. Not: SE'den bu telefona geçtiğim için 7 yıllık telefon bana hepsi güzel geliyor linçlemeyin.