Samsung A34 5G için yüklenmesi gereken programlar nelerdir?

fbeee

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 1 aylık telefon bakma serüveninden sonra 2016'dan beri kullandığım iPhone SE telefonumdan Samsung Galaxy A34 5G telefonuna geçiş yaptım. Xiaomi Note 10 ve 11 Pro alacakken vazgeçip Samsung aldım. 7 yıldır SE kullanınca her telefondan memnun kalacaktım. : Not: iPhone SE hala taş gibi kasma yok. Batarya sorunundan dolayı artık bıktım. saklayacağım bu telefonumu.

Sizden şu konularda yardım isteyecektim.

Ben sırasıyla iPhone 3GS 4 ve SE kullandım. Hayatımda 3 telefonum oldu. Hiç Android kullanmadım.

- Android telefonlar için hangi uygulamalar yüklenir, RAM güvenlik konularında.

- Eşimin Android telefonu vardı onda RAM temizleme gibi bir şey var.

- Bazı uygulamalar otomatik açılıyor arka planda onları kapatmalı mıyım bazılarını durdurmaya zorla ve devre dışı bırak dedim.

- Telefonu alalı 1 gün olduğu için hala çözmeye çalışıyorum.

- Samsung'un acayip kendi adını taşıyan uygulamaları var onları silsem olur mu?

- Bir de bu telefon 8 GB RAM'i var. Ayarlarda RAM Plus diye bir yer var. Onu kapattım ama 2-4-6 GB gibi seçimler var bunlar ne işe yarıyor?

- Bu arada telefondan çok beklentim olmadığı için rutin günlük işler WhatsApp Instagram az da olsa orta halden oyun işlerimi göreceğini düşünüyorum. Ekranı çok canlı telefon hızlı kamerası güzel. Not: SE'den bu telefona geçtiğim için 7 yıllık telefon bana hepsi güzel geliyor linçlemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM Plus bir çeşit sanal RAM uygulaması. Hafızadan yer ayırıp RAM gibi kullanıyor. Ama gerçek RAM gibi olmuyor. RAM temizleme için program yüklemeye gerek yok. Telefonun kendi özelliği de var. Hayırlı olsun hocam. Ben de A33 5G kullanıyorum.

Android telefonlar için hangi uygulamalar yüklenir, RAM güvenlik konularında.

Aslında bir şey yüklemeniz gerekmiyor, olduğu haliyle kullanabilirsiniz. Yasaklı sitelere girmemeye çalışın yeter.

Eşimin Android telefonu vardı onda RAM temizleme gibi bir şey var.

Son görevler yerinde kullanılabilir RAM ve RAM temizleme seçeneği olması lazım, eğer sizde eklediğim resimdeki gibi gözükmüyorsa ayarlardan son görevler yöneticisi adında bir ayar olması lazım. Ben Realme kullanıyorum ben de adı böyle geçiyor, One UI'da nedir bilmiyorum ama arayıp bulmanız lazım.

Bazı uygulamalar otomatik açılıyor arka planda onları kapatmalı mıyım bazılarını durdurmaya zorla ve devre dışı bırak dedim.

Buna da aynı şekilde pek ellemenize gerek yok, son görevlerden kapatmanız yeterli olacaktır aksi halde o uygulamalardan bildirim gelmeyecektir.

Samsung'un acayip kendi adını taşıyan uygulamaları var onları silsem olur mu?

Silinmiyor diye biliyorum ama eğer yer açmaya ihtiyacınız varsa silebilirsiniz.

Bir de bu telefon 8 GB RAM'i var. Ayarlarda RAM Plus diye bir yer var. Onu kapattım ama 2-4-6 GB gibi seçimler var bunlar ne işe yarıyor?

Yukarıda Yener hocamın söylediği gibi RAM Plus olarak geçiyor. Depolama alanından kısıp RAM olarak çevirmeye çalışıyor ama ne kadar başarılı veya ne kadar fark hissedersiniz bilmiyorum. 8 GB RAM hayli hayli yetecektir o yüzden açmasanız da olur.

Ayrıca hayırlı olsun kaliteli bir telefon almışsınız İyi günlerde kullanın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-05-14-19-21-60_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 147
Çok teşekkür ederim ekranı yukarı çekince temizle çıkıyormuş. Telefon gerçekten hızlı oyun falan yuklemedim henüz

Arkadaşlar bir de iPhone ICloud'da bulunan sohbet yedeklerini ben bu cihaza nasıl aktarabilirim? IPhone'da Android'e aktar sekmesi kısmı var ancak kablo istiyor. Bunu bulut üzerinden iCloud üzerinden yapma şansımı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…