T tr_genci Femtopat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 2 14 Kasım 2023 #1 Ben Samsung A34 vergisiz bir şekilde almayı düşünüyorum ama öğrenci kimliği benim üstüme değil. Nasıl vergisiz bir şekilde alabilirim? Biraz daha hızlı olursak indirimin bitmesine 3 saatten az kaldı. Son düzenleme: 14 Kasım 2023
Ben Samsung A34 vergisiz bir şekilde almayı düşünüyorum ama öğrenci kimliği benim üstüme değil. Nasıl vergisiz bir şekilde alabilirim? Biraz daha hızlı olursak indirimin bitmesine 3 saatten az kaldı.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 14 Kasım 2023 #2 Öğrenci adına alınabilir sadece. Tanıdığın bir üniversite öğrencisi varsa ve onun ihtiyacı yoksa halledilebilir.
Öğrenci adına alınabilir sadece. Tanıdığın bir üniversite öğrencisi varsa ve onun ihtiyacı yoksa halledilebilir.
T tr_genci Femtopat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 2 14 Kasım 2023 #3 Nasıl yapılıyor. Jukac dedi: Öğrenci adına alınabilir sadece. Tanıdığın bir üniversite öğrencisi varsa ve onun ihtiyacı yoksa halledilebilir. Genişletmek için tıkla... Bana bir dönüş yapsan.
Nasıl yapılıyor. Jukac dedi: Öğrenci adına alınabilir sadece. Tanıdığın bir üniversite öğrencisi varsa ve onun ihtiyacı yoksa halledilebilir. Genişletmek için tıkla... Bana bir dönüş yapsan.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.316 Çözümler 6 14 Kasım 2023 #4 tr_genci dedi: Nasıl yapılıyor. Bana bir dönüş yapsan. Genişletmek için tıkla... Kullanacak kişinin kendisi öğrenci olmalı. Zaten kimin adınaysa o kullanabiliyor. Başkasının adına aldığın cihazı sen kullanamazsın.
tr_genci dedi: Nasıl yapılıyor. Bana bir dönüş yapsan. Genişletmek için tıkla... Kullanacak kişinin kendisi öğrenci olmalı. Zaten kimin adınaysa o kullanabiliyor. Başkasının adına aldığın cihazı sen kullanamazsın.