Samsung A34 adaptör önerisi

aedrols

Kilopat
Telefonu alırken 500 TL adaptör pahalı geldiği için bir ara alırım. O sırada da evdeki eski Samsung telefonların adaptörünü kullanırım demiştim ama USB kablosunda sanırım iki ucu da Type-C o yüzden ortada kaldım biraz. Telefonu aldığım 1 gün olmuşken Samsung S4 zamanı kullandığım bir adaptör ve USB kablosunu kullanmak da istemiyorum açıkçası. Fiyatları da çok yüksek geldi, en makul fiyata bu telefona uyumlu hangi adaptörü önerirsiniz?

O 550 liralık şarjı geçen hafta A101 indirimle 300 liraya vermişti. Diğer sitelerde sahteleri çok fazla.

Samsung cihazlara Samsung'un kendi adaptörleri harici pek fazlası uyumlu değil.

Sahte olma olasılığı %900 üstelik PttAVM de.

Bir sitede 250 bir sitede 450 Vatan'da bakıyorum 600 TL falan adaptörler, bu sitelere pek güvenemiyorum. EO-TA800N diye aratsam olur mu orijinal mi oluyor direk?

Samsung cihazlara Samsung'un kendi adaptörleri harici pek fazlası uyumlu değil.

Sahte olma olasılığı %900 üstelik PttAVM de.

Ben sadece model olarak önermiştim bende fake olduğunu dusunuyorum.

O 550 liralık şarjı geçen hafta A101 indirimle 300 liraya vermişti. Diğer sitelerde sahteleri çok fazla.
Aynen forumda araştırdım biraz yeni gördüm şanssızlık, her baktığım yerde fiyatları inanılmaz farklı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…