Samsung A34 değiştirilmeli mi?

Bütçe
10000

Lakayra

Hectopat
Katılım
23 Ekim 2020
Mesajlar
582
Çözümler
1
Samsung Galaxy A34 kullanıyorum, telefon ile 1 yılı doldurduk, yavaş yavaş kasmalar başladı. Yaklaşık 5-6 saat günlük kullanım sürem var. Benim için en büyük eksisi telefon açılırken çok geç açılıyor, en az 5 dakika kendine gelme süresi var. Bu aralar S24 FE versiyonuna bakıyorum. Arada 10bin TL gibi bir miktar var. Sizce geçmeye değer mi?

S24 FE'ye geçmek yerine Watch 6 Classic veya Watch 7 de düşünüyorum. Yanına ek olarak tablette alabilirim (s9FE) ekosistem için önerilerinizi bekliyorum.
 
1 sene kullanacaksan almasaydın cunku telefon o kadar da iyi degil orta segment bir telefon o , alacaksan yeni telefon tavsiyem en düşüm S23 FE al bence.
 

Merhaba A34 günlük kullanım için gayet yeterli bir cihaz oyun oynamıyorsan fazla bir önemi yok yani değiştirmek gereksiz olabilir ama tablet içinse şöyle söyleyeyim ne için tablet almayı düşünüyorsunuz.
 
1 sene kullanacaksan almasaydın cunku telefon o kadar da iyi degil orta segment bir telefon O, alacaksan yeni telefon tavsiyem en düşüm S23 FE al bence.

Açıkçası arada 2 bin TL fark var. Güncellemede konusunda S24 FE daha önde. O yüzden tercih edersem muhtemelen S24 FE yi tercih ederim. Fakat belki A34'ü gelecek sene değiştirip ekosistem ürünü bakabilirim. Su an için ekosistemmi yoksa telefonmu onun kararını vermem lazim.


Tableti ders için almayı planlıyorum, s9FE versiyonunu uzun süredir takip ediyorum. Kaleminin içinse olması yüzünden uygun fiyata geliyor. Tablet ve akıllı saat tavsiyelerine açığım.
 

Ders için alınır 10.9 inçlik bir ekranla sizi mutlu edeceğini düşünüyorum başka tabletlere baktınızmı mesela bu tablet https://app.hb.biz/HojbNzatuygP
İşlemcisi gayet güçlü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bütçenizi zorlamaz ise.
 

Bu tablete baktım fakat ekranın 60 Hz olması ve kalem için ayrı bir bütçe istemesinin dolayı vazgeçmiştim. Ama bir düşüneceğim teşekkürler.
 
Bu tablete baktım fakat ekranın 60 Hz olması ve kalem için ayrı bir bütçe istemesinin dolayı vazgeçmiştim. Ama bir düşüneceğim teşekkürler.
Evet istediklerinizin dışında kaldı ozaman ilk belirttiğiniz cihazı düşünebilirsiniz attığım linkteki tablet pahalı kalıyor onun yanında başkta tablet araştırmamı isterseniz bakayım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…