Samsung A34 ile NFC kopyalama

SoloTÜRK01

Decapat
Daha fazla  
Samsung A34 cihazıma metro, okul ve banka kartlarımın temassız özelliklerini NFC ile kopyalayıp kullanmanın rootsuz bir yolu var mıdır?

Banka kartında ayrı bir kart oluşturulup kullanılıyor da(Kart bağlantılı oluyor) diğerlerinde çok zor.

Banka kartlarını telefonunda kullanabilmek için Google Wallet gibi tüm bankalarla çalışan dijital cüzdan hizmetlerinin Türkiye'de hizmet vermesi gerekiyor. Bunun dışında kredi kartı kullanıyorsan bankaların mobil bankacılık uygulamalarını NFC ödeme yöntemi olarak tanımlayıp ödemelerini NFC ile gerçekleştirebilirsin.

Cihazında internet olsun veya olmasın kilidi açık olduğu sürece tanımlı kredi kartınla ödeme yapabilirsin.

iOS cihazlarda Apple Wallet dışında dijital cüzdan kullanılamıyor. Bu özgürlük sadece Android cihazlarda var.

Kart için s wallet uygulaması var. Ben kullanıyorum. İçine para yüklüyorsun ama.

Google Play de uygulamanın puanları düşük çünkü 2 hafta önce bozulmuştu ama şu an düzgün kullanılıyor.

Kart için s wallet uygulaması var. Ben kullanıyorum. İçine para yüklüyorsun ama.

Google Play de uygulamanın puanları düşük çünkü 2 hafta önce bozulmuştu ama şu an düzgün kullanılıyor.
Hocam kendisi kartı kopyalamak istiyor yeni kart oluşturmak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…