Samsung A34 vs S20 FE

AdonisX

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, S20 FE ile A34 arasında kararsız kaldım. Bütçem her ikisine de yeterli seviyede, aldığım telefonu en az sorunsuz 2 yıl kullanmak istiyorum. Donma, takılma veya ısınma gibi sıkıntı ile karşılaşmak istemiyorum. Sizde 2-2.5yıl kullanımda hangisi daha uzun ömürlü ve stabil olur, hangisini seçmek daha mantıklı Eylül 2023 itibarıyla tavsiye edebileceğiniz aynı fiyat aralığında başka bir seçenek var mı?

Kullanım amacı; sosyal medya, video ve mesajlaşma için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

İkisinde de hiçbir sorun yaşıyacağınızı düşünmem ama S20 FE daha iyi bir model. A34'ün ise 5 yıl güncelleme garantisi var.

A34'den yana kullandım şansımı, kağıt üstünde giriş seviyesi bir cihaz ama bayağı akıyor telefon. S20 FE'de üzmez ama batarya ve güncelliğe önem verdiğimden tercih etmedim.

S20 FE alınmalı.

S20 FE her türlü günü çıkarıyor oyunlu yoğun kullanım yoksa. Kamera, işlemci ve kalite olarakta bariz şekilde A34'ten üstün. S20 FE kullanıcısıyım bi sorunuz varsa cevaplarım.

Şu sıralar ben de aynı konuda karar aşamasındayım. A34 batarya ve 5 yıllık güncelleme desteği ile öne çıkıyor. Kamerada A34 50MP gözükse de kalite olarak S20 FE daha iyi olabilir fotoğrafta. Çoğu özellikleri aynı diyebiliriz ama yine de kararsızım hala.

Hocam kameranın iyi olduğunu anlamak için işlemciye ve sensöre göre karar vermek daha doğru olur. Çektiğim birkaç fotoğrafı atabilirim dilerseniz.

Yazılım desteğinden dolayı tercihim A34 olurdu. Kameralar arasındaki farkı bu linkten görebilirsiniz:

Scaling kısmından 12 MP seçip baktım, iki kamera da benzer geldi.

Düzenleme: Detaylı inceledim fotoğrafı şimdi. S20FE aydınlıkta yerine göre 1-2 tık önde. Karanlıkta ise benzer sonuç almışlar.

Özellikle şu kısımda çok fark etmiş:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…