Samsung A34 vs S20 FE

Hocam kameranın iyi olduğunu anlamak için işlemciye ve sensöre göre karar vermek daha doğru olur. Çektiğim birkaç fotoğrafı atabilirim dilerseniz.
Çok kamera takıntım yok aslında, S7'in kamerası fotoğraf için beni idare ediyordu aslında ama elimdeki bütçeyle alınabilecek en iyi telefonu (Samsung'lar arasından) almayı tercih ederim tabii ki. Bana daha çok iki modelin kamerasıyla çekilmiş fotoğrafların karşılaştırılması lazım farkları görebilmek adına. Youtube'da falan bakındım ama henüz bulamadım.

S20 FE.

Bunları örnek olarak atabilirim. Hepsi S20 FE ile çekildi. Fprumda A34 kullanan çok kişi var onlardan fotoğraf atmasını isteyebilirsiniz ya da internetteki fotoğraflarla karşılaştırırsınız.

Dosya Ekleri

• 20231021_202226.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20231021_202623_Gallery.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 76
  • 20231014_133812.jpg
    276,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 20231014_133805.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 81
  • 20231014_132903.jpg
    147 KB · Görüntüleme: 79
Bunları örnek olarak atabilirim. Hepsi S20 FE ile çekildi. Fprumda A34 kullanan çok kişi var onlardan fotoğraf atmasını isteyebilirsiniz ya da internetteki fotoğraflarla karşılaştırırsınız.
Fotoğraf kalitesi güzel gerçekten, teşekkür ederim attığınız için fotoğrafları.

Son düzenleme:
Fotoğtaf kalitesi güzel gerçekten, teşekkür ederim attığınız için fotoğrafları.
Rica ederim hocam. Aslında daha iyi fotoğraflarda yakalanır ama fotoğrafçılık hakkında pek bir şey bilmiyorum o yüzden açılar vs. biraz kötü.

Çoğu özellikleri aynı diyebiliriz ama yine de kararsızım hala.
Zerre aynı cihazlar değiller bu arada. S20 FE, yonga setinde ve arka kamera paketinde fark açıyor.
A34 de batarya konusunda fark açıyor. Ekran ve selfie kamerada benzer denebilir.
A34 almak için hiçbir sebep yok ayrıca. Gerekirse powerbank taşınır ama daha zayıf bataryası var diye flagship SoC ve flagship kamera sensorunden vazgeçilmez.

İkisinde de hiçbir sorun yaşıyacağınızı düşünmem ama S20 FE daha iyi bir model. A34'ün ise 5 yıl güncelleme garantisi var.

Güncelleme konusuyla alakalı 5 yıl boyunca güncelleme alması demek telefonun daha optimize veya hızlı olması anlamina mi geliyor tam olarak ne işe yariyor yani hayatı bir durum mu iOS gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme konusuyla alakalı 5 yıl boyunca güncelleme alması demek telefonun daha optimize veya hızlı olması anlamina mi geliyor tam olarak ne işe yariyor yani hayatı bir durum mu iOS gibi?
Hayatı bir durum değil. Ufak pil iyileştirmeleri ve yenilikler geliyor. 5 sene içinde uygulama desteği falan kesilmez ama.

Çoğu özelliği aynı kardeşim, kamera farkı var diyorsun sadece farkındaysan. Hadi bir de işletim sistemi olsun fark. Onun dışında çoğu özelliği hemen hemen aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…