T Toziuu Zeptopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 Bugün Samsung A34 aldım yazılım güncellemesi yapmalı mıyım eğer yaparsam telefon yavaşlar mı?
gizliwindows10 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 Hayırlı olsun hocam. Yapabilirsiniz sıkıntı olmaz.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.228 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 23 Eylül 2023 #3 Aynı cihaza sahibim. Güncellemeyi yaptım. Görünürde değişen bir şey olmadı. Yama notlarına bakmadım ama muhtemelen güvenlik güncellemesidir.
Aynı cihaza sahibim. Güncellemeyi yaptım. Görünürde değişen bir şey olmadı. Yama notlarına bakmadım ama muhtemelen güvenlik güncellemesidir.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 23 Eylül 2023 #4 Neden yavaşlasın? hayırlı olsun güncellemeleri yapın hocam önemli.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #5 Öncelikle hayırlı olsun, telefona gelen her güncelleme indirilmeli aksi taktirde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Öncelikle hayırlı olsun, telefona gelen her güncelleme indirilmeli aksi taktirde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
T Toziuu Zeptopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #6 Florxsy BAN dedi: Öncelikle hayırlı olsun, telefona gelen her güncelleme indirilmeli aksi taktirde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevaplayan herkese teşekkür ederim
Florxsy BAN dedi: Öncelikle hayırlı olsun, telefona gelen her güncelleme indirilmeli aksi taktirde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevaplayan herkese teşekkür ederim