Samsung A35 alınır mı?

Calwssia

Hectopat
Daha fazla  
14.599 TL'ye Samsung A35 alınır mı? Teyzeme alacağız, hem kendisinin hem de eşinin telefonu yok, telefonsuz geziyorlar. 14.600 TL'yi geçmeyecek şekilde başka ne alınabilir? Hepsiburada üzerinden, genel olarak WhatsApp ve arama yapılacak ama 2 çocuğu var, büyük ihtimalle PUBG Mobile ve Brawl Stars, FIFA gibi oyunlar yükleyeceklerdir. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü bir cihaz değil alınabilir ancak güncelleme desteği sorun değilse nothing Phone 1 bakın derim.

Alınır o fiyata bütçe çıkılabilse A55 daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Telefon jiroskop desteklemiyor. Çocuklar küçükse idare eder.

POCO X6 Pro 11k POCO X7 Pro 12K Redmi Note 13 Pro 5G 9k bulunabiliyor. Tabii cihazlar yurt dışı oluyor. Satan yer bulamazsan eğer TikTok'ta alze3em iletişim diye biri var oradan sipariş verebilirsin. Kullanıcı adını kontrol ettim şimdi cuneythud diye geçiyor

Telefon jiroskop desteklemiyor. Çocuklar küçükse idare eder.

Jiroskop nasıl desteklemiyor hocam A34 var annemde jiroskop var.

Hocam yurt içi daha iyi olur.

Ya hocamlarım durumları da kötü telefonu biz ve başka bir teyzemle ortak alıyoruz zaten yarı yarıya ıng ile alışveriş kredisi ile alınca vade farksız 6 taksit alınıyor öyle alacağız öderiz yarı yarıya başka teyzemle biz yeterler diye düşünüyorum telefon onlara.

Yurtiçi alın. Yurtdışı cihazlara çalıntı IMEI atabiliyorlar. İleride kapanıyor. Türkiye'de Android cihaz Samsung bence başka bir şeye yönelmenizi tavsiye etmem. Ayrıca A35 yerine A55 çıkabilirseniz kasası çok daha sağlamdır. A0 A1 A2 A3 serileri biraz daha giriş seviye kalıyor.

Exynos olmaz Nothing Phone 1 alın benim de telefeonum yağ gibi akıyor. Exynos o oyunları düşük FPS de bile kaldırmaz. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/nothing-phone-1-128gb.html

Exynos olmaz Nothing Phone 1 alın benim de telefeonum yağ gibi akıyor. Exynos o oyunları düşük FPS de bile kaldırmaz. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/nothing-phone-1-128gb.html

@Calwssia tam istediğiniz gibi hespiburada da en ucuzu an itibarıyla.

31 Mayıs'tan beri kullanıyorum eğer bütçe bu kadarsa kesinlikel alınır ama 256 GB olanı alın 128 yetmez artık. Sarji kesinlikle 1 günü rahatlıkla çıkarıyor hatta bitmiyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…