Telefonu alacağımız kişi 50 60 yaşlarında ve bir hastalık gecirdi birkaç yıldır çalışmıyor dışarı bile çıkmıyor ev içerisinde yürüş yapıyor bazen binanın kapısına çıkıyor sadece teknolojiden teyzemin eşi teknolojiden anlar fakat onunla uğraşırmı bilmem bir de A36'yı aynı fiyat bandında buldum fakat satıcılar güvenilir mi bir fikrim yok 128 GB yeterli olur illa fotoğraf falan çekeceğini sanmam 50 60 yaşındaki bir kadının teknolojiden telefondanda anlamaz alo diyecek sadece çocukları PUBG Mobile vs. indirir illa bir de alışveriş kredisi ile alacağız bu telefonu N11'de 3ay taksite 17.300e geliyor 14400TL'lik telefon biraz fazla faiz koyuyor yaklaşık 3000TL Hepsiburada'da 14600TL'lik A35 Yapı Kredi'de 16300e geliyor 1500TL falan koyuyor ortalama trendyoldada %4 faizle 16kya geliyor fakat satıcılar güven vermiyor nasıl yapacağım bu A36 işini tam olarak. satıcısı güvenli olan hepsiburada trendyolda satan bir satıcı varmıdır bildiğiniz
Hocalarım şimdi Amazon'da 15200TL'ye bir satıcı buldum bittibitiyor diye güvenli geldi bana artı olarak kredi kartına taksit yapıyorlar buradan alsam sorun yaşar mıyım?
Hocalarım şimdi Amazon'da 15200TL'ye bir satıcı buldum bittibitiyor diye güvenli geldi bana artı olarak kredi kartına taksit yapıyorlar buradan alsam sorun yaşar mıyım?