Samsung A35 alınır mı?

Telefonu alacağımız kişi 50 60 yaşlarında ve bir hastalık gecirdi birkaç yıldır çalışmıyor dışarı bile çıkmıyor ev içerisinde yürüş yapıyor bazen binanın kapısına çıkıyor sadece teknolojiden teyzemin eşi teknolojiden anlar fakat onunla uğraşırmı bilmem bir de A36'yı aynı fiyat bandında buldum fakat satıcılar güvenilir mi bir fikrim yok 128 GB yeterli olur illa fotoğraf falan çekeceğini sanmam 50 60 yaşındaki bir kadının teknolojiden telefondanda anlamaz alo diyecek sadece çocukları PUBG Mobile vs. indirir illa bir de alışveriş kredisi ile alacağız bu telefonu N11'de 3ay taksite 17.300e geliyor 14400TL'lik telefon biraz fazla faiz koyuyor yaklaşık 3000TL Hepsiburada'da 14600TL'lik A35 Yapı Kredi'de 16300e geliyor 1500TL falan koyuyor ortalama trendyoldada %4 faizle 16kya geliyor fakat satıcılar güven vermiyor nasıl yapacağım bu A36 işini tam olarak. satıcısı güvenli olan hepsiburada trendyolda satan bir satıcı varmıdır bildiğiniz

Hocalarım şimdi Amazon'da 15200TL'ye bir satıcı buldum bittibitiyor diye güvenli geldi bana artı olarak kredi kartına taksit yapıyorlar buradan alsam sorun yaşar mıyım?

Telefonu alacağımız kişi 50 60 yaşlarında ve bir hastalık gecirdi birkaç yıldır çalışmıyor dışarı bile çıkmıyor ev içerisinde yürüş yapıyor bazen binanın kapısına çıkıyor sadece teknolojiden teyzemin eşi teknolojiden anlar fakat onunla uğraşırmı bilmem bir de A36'yı aynı fiyat bandında buldum fakat satıcılar güvenilir mi bir fikrim yok 128 GB yeterli olur illa fotoğraf falan çekeceğini sanmam 50 60 yaşındaki bir kadının teknolojiden telefondanda anlamaz alo diyecek sadece çocukları PUBG Mobile vs. indirir illa bir de alışveriş kredisi ile alacağız bu telefonu N11'de 3ay taksite 17.300e geliyor 14400TL'lik telefon biraz fazla faiz koyuyor yaklaşık 3000TL Hepsiburada'da 14600TL'lik A35 Yapı Kredi'de 16300e geliyor 1500TL falan koyuyor ortalama trendyoldada %4 faizle 16kya geliyor fakat satıcılar güven vermiyor nasıl yapacağım bu A36 işini tam olarak. Satıcısı güvenli olan Hepsiburada Trendyol'da satan bir satıcı var mıdır bildiğiniz.

Hocalarım şimdi Amazon'da 15200TL'ye bir satıcı buldum bittibitiyor diye güvenli geldi bana artı olarak kredi kartına taksit yapıyorlar buradan alsam sorun yaşar mıyım?

Telefonu alacağımız kişi 50 60 yaşlarında ve bir hastalık gecirdi birkaç yıldır çalışmıyor dışarı bile çıkmıyor ev içerisinde yürüş yapıyor bazen binanın kapısına çıkıyor sadece teknolojiden teyzemin eşi teknolojiden anlar fakat onunla uğraşırmı bilmem bir de A36'yı aynı fiyat bandında buldum fakat satıcılar güvenilir mi bir fikrim yok 128 GB yeterli olur illa fotoğraf falan çekeceğini sanmam 50 60 yaşındaki bir kadının teknolojiden telefondanda anlamaz alo diyecek sadece çocukları PUBG Mobile vs. indirir illa bir de alışveriş kredisi ile alacağız bu telefonu N11'de 3ay taksite 17.300e geliyor 14400TL'lik telefon biraz fazla faiz koyuyor yaklaşık 3000TL Hepsiburada'da 14600TL'lik A35 Yapı Kredi'de 16300e geliyor 1500TL falan koyuyor ortalama trendyoldada %4 faizle 16kya geliyor fakat satıcılar güven vermiyor nasıl yapacağım bu A36 işini tam olarak. Satıcısı güvenli olan Hepsiburada Trendyol'da satan bir satıcı var mıdır bildiğiniz.

Sorun olacağını sanmıyorum en fazla iade edersin.

Gidin gerekirse alt modeli alın, güvenilir satıcıdan güvenli yerden alın. Riske girmeyin 15 milyar az para değil. 22 milyara bir ay çalışıyoruz.

Hocam Amazon güvenilir fakat bittibitiyor güvenilir mi bilmiyorum.

Bilen yok mu ya bittibitiyor satıcısı güvenilir mi değil mi?

Aynı fiyata daha iyisi varken düşük modeli almak istemem açıkçası hocam ben artı olarak şu anda Amazon'dan bittibitiyordan A36 alırsam kredi kartına 3 taksit vade farksız alabiliyorum başka yerden alırsam alışveriş kredisi ile almış olacağım ve 14kya alacağım telefonu alışveriş kredisi ile 16 17k gibi bir miktara almış olacağım.

Hocalarım Nothing Phone 1 mi almak daha mantıklı olur yoksa A35 veya A36 mı sanırım işlemci olarak Nothing Phone 1 daha iyi fakat bilemedim.

Son düzenleme:
Hocam Amazon güvenilir fakat bittibitiyor güvenilir mi bilmiyorum.

Bilen yok mu ya bittibitiyor satıcısı güvenilir mi değil mi?

Aynı fiyata daha iyisi varken düşük modeli almak istemem açıkçası hocam ben artı olarak şu anda Amazon'dan bittibitiyordan A36 alırsam kredi kartına 3 taksit vade farksız alabiliyorum başka yerden alırsam alışveriş kredisi ile almış olacağım ve 14kya alacağım telefonu alışveriş kredisi ile 16 17k gibi bir miktara almış olacağım.

Hocam en kötü iade edersiniz. A36 nothing ve A35'ten daha güçlü.

Hocam ben baktım epey üzerinden nothingin işlemcisi A35dende A36danda güçlü fakat epeyde puan olarak A36 2sindende birinden 3 birinden 5 6 puan daha yüksek.

Onlara bakma sen SD gen 3 daha verimli bir işlemci, aradaki performans farkı oldukça az hissetmezsin, 6 gen 3 güncel oyunlarda daha optimize. Sırf az daha güçlü diye 6mm bir işlemci alma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı