Samsung A35 ekran yeşil oldu

classy2

Decapat
Daha fazla  
Telefonun ekranı bir anda yeşil oldu bazı yerler siyah yazılım güncellemesi gelmişdi. Ondan kısa bir süre sonra böyle oldu internete baktım bazen yazılımdan sonra oluyormuş böyle yeniden başlat dediler başlattım hala öyle ve cok ısınmaya başladı telefon.

Telefonun ekranı bir anda yeşil oldu bazı yerler siyah yazılım güncellemesi gelmişdi. Ondan kısa bir süre sonra böyle oldu internete baktım bazen yazılımdan sonra oluyormuş böyle yeniden başlat dediler başlattım hala öyle ve cok ısınmaya başladı telefon.
Yedeklerini alıp hard reset at.

Büyük ihtimal güncelleme sırasında olmuştur. Bir önceki sürümü geri yükleyerek çözülebilir. Darbeden kaynaklı olsa ısınma olmaz.

Bugün a35 e yazılım güncellemesi geldi. Telefon yeniden başlaması normalden uzun sürdü. Muhtemelen yazılımdan kaynaklıdır. Geri alamiyorsun diye hatırlıyorum. Ya sıfırla ya da bekle düzelmesini.

2.defa reset attım bekledim biraz düzeldi ama atıyorum bir daha böyle durum yaşandı yazılımdan dolayı benim hatam değil sonuçta nasıl düzeltebilirim servise versem bile biliyorum ki kullanıcı hatası diyecekler.

2.defa reset attım bekledim biraz düzeldi ama atıyorum bir daha böyle durum yaşandı yazılımdan dolayı benim hatam değil sonuçta nasıl düzeltebilirim servise versem bile biliyorum ki kullanıcı hatası diyecekler.

Yok kullanıcı hatası demezler de eğer güncelleme sırasında internet kesilmesi gibi bazı sorunlar olduysa onu bilemem ama servisin ücretsiz yapacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı