bbo7 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 549 30 Aralık 2024 #11 cmadencan dedi: 256 GB olanı 15k civarında sanırım. Isınma ilk birkaç gün oluyor ve sonra geçiyor anladığım kadarı ile. Genişletmek için tıkla... Isınma ilk günlerde olur 1 haftaya gecer bende oyle oldu, bir de kılıf taksan hiç anlamazsın. bbo7 dedi: Isınma ilk günlerde olur 1 haftaya gecer bende oyle oldu, bir de kılıf taksan hiç anlamazsın. Genişletmek için tıkla... Telefonu kurarken NFC acık oluyor bir de o zaman ısınır, NFC'yı kapatırsınız sonra.
cmadencan dedi: 256 GB olanı 15k civarında sanırım. Isınma ilk birkaç gün oluyor ve sonra geçiyor anladığım kadarı ile. Genişletmek için tıkla... Isınma ilk günlerde olur 1 haftaya gecer bende oyle oldu, bir de kılıf taksan hiç anlamazsın. bbo7 dedi: Isınma ilk günlerde olur 1 haftaya gecer bende oyle oldu, bir de kılıf taksan hiç anlamazsın. Genişletmek için tıkla... Telefonu kurarken NFC acık oluyor bir de o zaman ısınır, NFC'yı kapatırsınız sonra.
cmadencan Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #12 bbo7 dedi: Isınma ilk günlerde olur 1 haftaya gecer bende oyle oldu, bir de kılıf taksan hiç anlamazsın. Telefonu kurarken NFC acık oluyor bir de o zaman ısınır, NFC'yı kapatırsınız sonra. Genişletmek için tıkla... hocam cihazla ilgili çok fazla ısınma ve şebeke probleminden bahsediliyor. kararsız kaldım biraz.
bbo7 dedi: Isınma ilk günlerde olur 1 haftaya gecer bende oyle oldu, bir de kılıf taksan hiç anlamazsın. Telefonu kurarken NFC acık oluyor bir de o zaman ısınır, NFC'yı kapatırsınız sonra. Genişletmek için tıkla... hocam cihazla ilgili çok fazla ısınma ve şebeke probleminden bahsediliyor. kararsız kaldım biraz.
bbo7 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 549 30 Aralık 2024 #13 cmadencan dedi: Hocam cihazla ilgili çok fazla ısınma ve şebeke probleminden bahsediliyor. Kararsız kaldım biraz. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin, ama fazla abartıyolar.
cmadencan dedi: Hocam cihazla ilgili çok fazla ısınma ve şebeke probleminden bahsediliyor. Kararsız kaldım biraz. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin, ama fazla abartıyolar.