Samsung A36 alınır mı?

EmirLex

Megapat
Daha fazla  
Çok araştırdım bu telefonu. Çok ısınıyor diyen gördüm. Kasıyor diyen gördüm. Karar veremedim.15.000 civarına alınacak en iyi telefon bu mu? Oyun nadiren oynarım, hatta hiç oynamam diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha cikip Honor 400 alin.

Cikamiyorsan alinir.

Alınır. Her konuda dengeli bir telefon.
Oyun oynamıyorsanız yaratacağı ısının önemi yok.

Hocam biraz daha çıka çıka buralara geldim zaten normalde A07 alıp geçecektim .oralara çıkarsam da o fiyatlara A56 ya da S24FE öneriyorlar.
A3X serisinin kameralari vasat. Uzebilir o konuda. A07 ise bir iki ayda kasacak bir cihaz.

Çok araştırdım bu telefonu. Çok ısınıyor diyen gördüm. Kasıyor diyen gördüm. Karar veremedim.15.000 civarına alınacak en iyi telefon bu mu? Oyun nadiren oynarım, hatta hiç oynamam diyebilirim.

Geçen sene A35 almıştım kasım indirimlerinde 14bin mi neydi, telefonun işlemcisi orta sınıf bir işlemci her işi rahatlıkla görüyor 8 GB RAM'i var 256GB da hafızası vardı, bir ton program yükledim kullanıyoruz işte. İşlemcisi antutu'da 236 tane işlemciden 90. sırada , A36'nın da 85. sırada . İş için fazlasıyla yeterli, oyun-youtube vs işleri için vasat .

YouTube için vasat derken. Benim bu telefonu alma amacım bol video ve uygulama indirimek. YouTube'da de takılacağım tabii ki.

A36 iyi bir modeldir. Alternatif olarak Honor Magic 7 Lite olabilir batarya, ekran ve dayanıklılık olarak daha iyidir. Tecno Camon 40 Pro da olabilir genel anlmıyla iyidir. A36 ise bütçe için en güvenilir olan bence bütçe çıkarsa Honor 400 kendim kullanıyorum öneririm.

YouTube için vasat derken. Benim bu telefonu alma amacım bol video ve uygulama indirimek. YouTube'da de takılacağım tabii ki.

Uygulamalarda bir sıkıntısı yok, YouTube işleri için video çekenler vs için uygun değil kamerası vs eh işte yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…