Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 7 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar, selamlar. Bu iki model arasındayım ama Nothing'e daha yakınım sanki. Sizler ne diyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar, selamlar. Bu iki model arasındayım ama Nothing'e daha yakınım sanki. Sizler ne diyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.203 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 7 Eylül 2025 #2 Nothing Phone 1.
A Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.461 Makaleler 2 Çözümler 1 7 Eylül 2025 #3 Vito S dedi: Arkadaşlar, selamlar. Bu iki model arasındayım ama Nothing'e daha yakınım sanki. Sizler ne diyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... A36 al. Nothing 1 donanımsal olarak iyi olsa da şikayeti fazla, güncel değil. Kullananlar sorunlarıyla karşılaştı. Bir markanın ilk telefonu alınmaz.
Vito S dedi: Arkadaşlar, selamlar. Bu iki model arasındayım ama Nothing'e daha yakınım sanki. Sizler ne diyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... A36 al. Nothing 1 donanımsal olarak iyi olsa da şikayeti fazla, güncel değil. Kullananlar sorunlarıyla karşılaştı. Bir markanın ilk telefonu alınmaz.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #4 Güncelleme desteği bitmese nothing daha mantıklıydı ancak şu anda uzun vade kullanım için A36 bir tık daha avantajlı.
Güncelleme desteği bitmese nothing daha mantıklıydı ancak şu anda uzun vade kullanım için A36 bir tık daha avantajlı.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 7 Eylül 2025 #5 Aakons dedi: A36 al. Nothing 1 donanımsal olarak iyi olsa da şikayeti fazla, güncel değil. Kullananlar sorunlarıyla karşılaştı. Bir markanın ilk telefonu alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu hocam?
Aakons dedi: A36 al. Nothing 1 donanımsal olarak iyi olsa da şikayeti fazla, güncel değil. Kullananlar sorunlarıyla karşılaştı. Bir markanın ilk telefonu alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu hocam?
A Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.461 Makaleler 2 Çözümler 1 7 Eylül 2025 #6 Vito S dedi: Ne sorunu hocam? Genişletmek için tıkla... Bataryanın hızlı gitmesi, panelinde sorunlar. Nothing forumda vs bahsedenler var. Hatta bizzat kullanan kişi bu sorunları benimle paylaştı. İlk telefonu alınmaz. Her ne kadar F/P olsa da.
Vito S dedi: Ne sorunu hocam? Genişletmek için tıkla... Bataryanın hızlı gitmesi, panelinde sorunlar. Nothing forumda vs bahsedenler var. Hatta bizzat kullanan kişi bu sorunları benimle paylaştı. İlk telefonu alınmaz. Her ne kadar F/P olsa da.