Samsung A36 vs Xiaomi Note 14 Pro

trdiag

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Yeni telefon alacağım ama hangisini alsam karar veremedim. Xiaomi özellik açısından koyuyor fakat kalite deyince tabii akla Samsung geliyor. Samsung S24FE'ye çıkacak param yok bu ikisinden birini seçseydiniz hangisi olurdu?

Biliyorum RAM ve hafıza farkı var bu iki siteden birini seçeceğim. 12 GB RAM'lik Xiaomi Note 14 Pro vs 8 GB RAM'lik a36. Şimdiden teşekkürler.

Note 14 Pro bütçesine çıkabiliyorsanız neden A36 bakıyorsunuz ki hocam?

Bütçeniz bunlara uygun mu? Attığınız linkteki Note 14 Pro ile aralarında sadece 500TL var. İlla ikisi arasından seçim yapılacaksa A36 seçerdim. Redmi'yi özellikle yazılımsal ve işçilik olarak rezil bulduğumdan o paraları vermeme taraftarıyım. Note 14 Pro'nun RAM ve depolama hariç pek bir olayı da yok gibi zaten.

Note 14 Pro bütçesine çıkabiliyorsanız neden A36 bakıyorsunuz ki hocam?

Bütçeniz bunlara uygun mu? Attığınız linkteki Note 14 Pro ile aralarında sadece 500TL var. İlla ikisi arasından seçim yapılacaksa A36 seçerdim. Redmi'yi özellikle yazılımsal ve işçilik olarak rezil bulduğumdan o paraları vermeme taraftarıyım. Note 14 Pro'nun RAM ve depolama hariç bir olayı da yok gibi zaten.

Peki, teşekkürler. Attığınız telefonlarda olayın içine girerse Honor 400 mü Galaxy A56 mı Note 14 Pro mu a 36 mı?

Peki, teşekkürler. Attığınız telefonlarda olayın içine girerse Honor 400 mü Galaxy A56 mı Note 14 Pro mu a 36 mı?

Bütçeniz yetiyorsa Honor 400 ve A56 arasından seçim yapmaya çalışın. Attığınız iki telefondanda daha mantıklı olacaktır. Şahsen Honor 400 tercih ederim.

Bütçeniz yetiyorsa Honor 400 ve A56 arasından seçim yapmaya çalışın. Şahsen Honor 400 tercih ederim.

Anlıyorum. Honor 400 özellik bakımından çok daha iyi fakat Samsung kadar kaliteli midir sizce? Alıp 1 senede büyük ölçüde performans düşüşü yaşar mıyım? Bu gece sipariş vermem gerekiyor da o yüzden darlıyorum kusura bakmayın. Honor da çin malı olduğundan kafam karışıyor kalite konusunda.

Anlıyorum. Honor 400 özellik bakımından çok daha iyi fakat Samsung kadar kaliteli midir sizce? Alıp 1 senede büyük ölçüde performans düşüşü yaşar mıyım? Bu gece sipariş vermem gerekiyor da o yüzden darlıyorum kusura bakmayın. Honor da Çin malı olduğundan kafam karışıyor kalite konusunda.

1 senede büyük bir performans düşüşü yaşayacağınızı pek zannetmiyorum. Huawei çatısı altından ayrılmış ve fazlasıyla gelişmiş bir marka. Ayrıca yazılımsal olarak birçok yönden Samsung'dan bile daha iyi olduğunu söyleyebilirim.😀 Pek fazla şikayetide bulunmuyor zaten.

1 senede büyük bir performans düşüşü yaşayacağınızı pek zannetmiyorum. Huawei çatısı altından ayrılmış ve fazlasıyla gelişmiş bir marka. Ayrıca yazılımsal olarak birçok yönden Samsung'dan bile daha iyi olduğunu söyleyebilirim.😀

Çok teşekkür ederim size bir Honor 400'e bakıyorum bir Note 14 Pro'ya gerçekten bunu mu seçmişim diyorum bunu almaya karar verdim. Yeniden çok teşekkürler sağlıcakla kalın :)

Çok teşekkür ederim size bir Honor 400'e bakıyorum bir Note 14 Pro'ya gerçekten bunu mu seçmişim diyorum bunu almaya karar verdim. Yeniden çok teşekkürler sağlıcakla kalın :)

Ayrıca eklemeyi unuttuğum bir şey var. Güncelleme desteği A56'ya göre biraz daha kısa olması lazım. Sizin için önemli ise A56'da tercih edilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı