Samsung A5 (2016) Custom ROM Tavsiyesi

zaxd.

Hectopat
Daha fazla  
Model numarası SM-A510F olan telefona custom ROM kurmak istiyorum. Özellikle 8.0 Oreo uyumlu ROM tavsiyesi verirseniz çok daha iyi olur. Bir de bu ROM atarken Samsung cihazlarda bulunan Knox sistemi sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
XDA'ya girerek kurmak istediğinizi hoşunuza gideni söyleyin ve inceleyelim.
Knox kısmında ise garantisi bitmiş ise rootlandıktan sonra ise sayaç 1 olacaktır ve garanti dışı olduğu kesinleşecektir. ODIN ile flashlama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Cihazın daha garantisi bitmedi. ROM atmam garantisini sonlandırıyor değil mi? Eğer öyleyse cihazın bataryasının değişmesi lazım. Garantisi bittikten sonra ROM kurmayı denerim.

Cihazın daha garantisi bitmedi. ROM atmam garantisini sonlandırıyor değil mi? Eğer öyleyse cihazın bataryasının değişmesi lazım. Garantisi bittikten sonra ROM kurmayı denerim.
ROM atmak, CFROOT gibi şeylerle rootlamak, recovery değiştirmek garantiyi bitiriyor. Stock ROM flashlamakta bir sorun yaşamadım. Sanırım yanlış bilmiyorsam, ilk yıl bataryanın %60 kadarı kullanılabilir ise yani %40'lık kısmı ölmüşse ücretsiz değişim yapılabiliyordu.

Peki bu bataryanın kullanılabilirlik kısmı nasıl ölçülür? Cihaz ilk alındığından bu yana bataryası baya bi zayıfladı. Eskisi gibi değil.

XDA'da kararlı ama görsel olmayan bir rom var istersen.
Şu linkten hem indirebilir hemde inceleyebilirsin.

Yardımcı olqn arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Mesajlarınızı beğendim. Garanti olayı kesinleştikten sonra seçtiğim ROM'u kurmayı düşünüyorum.

@thestalker
@Wolfturk
@Silinen üye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…