probe resmi Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Merhaba. Cihaz 5 yıl yattı. Servise götüremem. Ücretsiz yöntem var mı FRP kırmak için?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.184 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 20 Nisan 2025 #2 probe resmi dedi: Merhaba. Cihaz 5 yıl yattı. Servise götüremem. Ücretsiz yöntem var mı FRP kırmak için? Genişletmek için tıkla... SamFw kullanın.
probe resmi dedi: Merhaba. Cihaz 5 yıl yattı. Servise götüremem. Ücretsiz yöntem var mı FRP kırmak için? Genişletmek için tıkla... SamFw kullanın.
sucuk adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #3 probe resmi dedi: Merhaba. Cihaz 5 yıl yattı. Servise götüremem. Ücretsiz yöntem var mı FRP kırmak için? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu belki işine yarayabilir. Eğer bilgisayar yoksa erişebilirlik ayarlarından hakkında kısmından bir Google veya YouTube linki aramaya çalış sonra videodaki yöntemleri uygula açarsın ben Lenovo telefonda açmıştım öyle.
probe resmi dedi: Merhaba. Cihaz 5 yıl yattı. Servise götüremem. Ücretsiz yöntem var mı FRP kırmak için? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu belki işine yarayabilir. Eğer bilgisayar yoksa erişebilirlik ayarlarından hakkında kısmından bir Google veya YouTube linki aramaya çalış sonra videodaki yöntemleri uygula açarsın ben Lenovo telefonda açmıştım öyle.