Samsung A5 vs iPhone 6

serhatolgn

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Müh.{ENG}
Arkadaşlar yeni telefon alacağım ancak kararsızım. Bu iki telefondan hangisini almalıyım? Veya bunlara benzer telefon öneriniz varsa ve bana söylerseniz çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu arada a5 derken 2016 serisini kastediyorum.

Sakın A5 2016 alıyım demeyin. iPhone 6 temiz bir ikinci el ya da bütçeyi arttırabilirseniz iPhone 6S alın derim. A, J, C serisi Samsunglar çöptür.

Son düzenleyen: Moderatör:
A5 2016 bir de. Sakın almayın. Xperia X, X Compact gibi çok daha iyi telefonlar var. iP6'yı sıfır mı ikinci el mi alacaksınız bilmiyorum ancak o da sorun çıkarmaz en az 2 sene ömrü var bence.

A8 2016'yı ben de ekleyeyim o da güzel telefon.

Son düzenleme:
1500-2000 bütçede ne iPhone 6 alın ne de A5 2016. Xioami Mİ6( en mantıklı seçim) , A8 2016 ve Zenfone 3'e bakmanızı tavsiye ederim.

Sakın A5 2016 alıyım demeyin. iPhone 6 temiz bir ikinci el ya da bütçeyi arttırabilirseniz iPhone 6S alın derim. A, J, C serisi Samsunglar çöptür.
C serisi dediğin seride C9 Pro gibi bir telefon var nasıl çöp olabiliyor ?

1500-2000 bütçede ne iPhone 6 alın ne de A5 2016. Xioami Mİ6( en mantıklı seçim) , A8 2016 ve Zenfone 3'e bakmanızı tavsiye ederim.

C serisi dediğin seride C9 Pro gibi bir telefon var nasıl çöp olabiliyor ?
Xioami almayı düşünmüyorum. Neden diye soracak olursan pek ısınamadım o markaya. iPhone'u sıfır alacağım.

Ben S7 kullanıyorum, kardeşime Mİ5S aldım cihaz çok güzel. 1250 TL'ye aldım. Mİ6 2000 TL'ye SD835 sunan bir cihaz. Temiz kullanılırsa en az altını çiziyorum en az 3 sene götürecek bir cihaz hem de performans kaybı yaşamadan. Ben Xiaomi'yi tavsiye ederim.
Xioami Mİ6 tabiri caizse iPhone 6'nın içinden geçer sonra döner bir tekme daha atar. iPhone 6 o fiyata kesinlikle çöp bir cihaz.

Fiyatına baktım da beni aşar kardeşim.Dediğim gibi en fazla 1500-200 tl arası karşılayabilirim.

iPhone 6 almamanızı öneririm o zaman. Yani iPhone 6'ya 2000 vermek bence parayı çöpe atmaktır.
Zenfone 3 alın. Xperia X alın ama iPhone 6 almayın.

iPhone 6 almamanızı öneririm o zaman. Yani iPhone 6'ya 2000 vermek bence parayı çöpe atmaktır.
Zenfone 3 alın. Xperia X alın ama iPhone 6 almayın.
Xperia X mantıklı geldi. Almayı düşünebilirim. Sağ ol kardeşim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…