Samsung A50 Benchmark testleri

Sorako

Hectopat
Telefonum Samsung A50, 128 GB, 4 GB RAM. Bu cihazda performans düşüklüğü olduğunu düşünüyorum diğer arkadaşlarım vs. bu kadar kasma olmuyor. Telefonunuza Benchmark testi yapıp gönderir misiniz? Bende karşılaştırma yapayım. Kullandığınız programı da belirtirseniz sevinirim, aynı program üzerinden test almış olalım.
Tavsiye edebileceğim program: AnTuTu yazın en üstte 3DMark - The Gamer's Benchmark.

Antutu V8 170000 ortalama puan verir. Sen güç tasarruf moduna aldıysan performansı düşebilir. Güç tasarrufunu kapat. Bu arada normalde RAM 6 GB senin telefon nasıl 4 GB oluyor?
Güç tasarruf modu açık değil. PUBG gibi oyunlarda akıcı oynatmıyor mesela. 64 GB modeli 6 GB RAM, 128 GB olan modeli 4 GB RAM oluyor diye biliyorum. Bendeki 4 GB RAM bundan da kaynaklı olabilir. 2 Telefona da sahip arkadaşlardan Benchmark sonuçlarını bekliyorum. Hangi programı kullanıyorlarsa da detaylı şekilde yazmalarını rica ediyorum.

PUBG optimizasyon olarak iyi bir oyun değil, net kaynaklı sorunlarda olabilir.

64 GB modeli 6 GB RAM, 128 GB olan modeli 4 GB RAM oluyor diye biliyorum
Böyle bir şey yok olursa tam tersi olur 64 GB 4 GB RAM, 128 GB 6 GB RAM olur. A50 modelinin 4 GB RAM versiyonu da var. Ancak Türkiye de satılan 64 GB modelleri 6 GB RAM'li emin misin telefonun 4 GB RAM olduğuna? Cihaz bakımı kısmında RAM bilgilerini görebilirsin.

PUBG optimizasyon olarak iyi bir oyun değil, net kaynaklı sorunlarda olabilir.

Net kaynaklı olabilir ama sadece sorun bu değil. Kıbrıs'ta yaşadığım için İnternetler leş durumda, PUBG'de grafik ayarını aşırıya aldığım zaman en azından bir nebze oynayabiliyorum fakat HDR ve Aşırı yüksek yapınca önümü bile göremiyorum. Videosunu alıp gün içerisinde buraya yükleyeceğim. 2. bir konu ise mobil veriyi açtığım zaman aşırı derecede kötü bir İnternet oluyor telefon veri çekmiyor bu sorun sadece bu telefonda oluyor. Aynı evde kardeşimin telefonunda bir problem yok eski telefonumda bir problem yok bu telefonda mobil veri açınca İnternet kullanılamayacak kadar kötü. Diğer bir konu ise sadece PUBG değil Mobile Legends oynuyorum ve grafik ayarlarında aşırı aktif değil, kardeşimin telefonunda bile aktif. Kardeşimin telefonu Samsung C9 Pro 2017 yapım bir telefon.

Böyle bir şey yok olursa tam tersi olur 64 GB 4 GB RAM, 128 GB 6 GB RAM olur. A50 modelinin 4 GB RAM versiyonu da var. Ancak Türkiye'de satılan 64 GB modelleri 6 GB RAM'li emin misin telefonun 4 GB RAM olduğuna? Cihaz bakımı kısmında RAM bilgilerini görebilirsin.

Cihazım 128 GB ve 4 GB RAM'li eminim. Aldığım telefoncuda da 64 GB, 6 GB RAM ve 128 GB, 4 GB RAM olarak 2 model mevcuttu.

Bir yerde bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum, anlayabilmek için A50 telefona sahip birisini arıyorum. Test sonuçlarını karşılaştırabilmek için.

Net kaynaklı olabilir ama sadece sorun bu değil. Kıbrıs'ta yaşadığım için internetler leş durumda, PUBG'de grafik ayarını aşırıya aldığım zaman en azından bir nebze oynayabiliyorum fakat HDR ve aşırı yüksek yapınca önümü bile göremiyorum. Videosunu alıp gün içerisinde buraya yükleyeceğim. 2. bir konu ise mobil veriyi açtığım zaman aşırı derecede kötü bir internet oluyor telefon veri çekmiyor bu sorun sadece bu telefonda oluyor. Aynı evde kardeşimin telefonunda bir problem yok eski telefonumda bir problem yok bu telefonda mobil veri açınca internet kullanılamayacak kadar kötü. Diğer bir konu ise sadece PUBG değil Mobile Legends oynuyorum ve grafik ayarlarında aşırı aktif değil, kardeşimin telefonunda bile aktif. Kardeşimin telefonu Samsung C9 Pro 2017 yapım bir telefon.

Cihazım 128 GB ve 4 GB RAM'li eminim. Aldığım telefoncuda da 64 GB, 6 GB RAM ve 128 GB, 4 GB RAM olarak 2 model mevcuttu.

Kardesim oncelikle telefonunun A50 olduğundan emin olmaliyiz. bende A50 kulaniyorum bende bir sıkıntı yok bendeki 64 GB hafiza 6 GB RAM var öncelikle telefonunun IMEI adresini sorgula bunun icin telefonun arama ekranina gel tuş takımını seç ve *#06# yap cikan IMEI aresini kaydet ve Google'a girip IMEI sorgulama yaz cikan e devlet sitesine gir ve IMEI adresini yaz telefonun A50 mi degilim bir bak.

Kardesim oncelikle telefonunun A50 olduğundan emin olmaliyiz. bende A50 kulaniyorum bende bir sıkıntı yok bendeki 64 GB hafiza 6 GB RAM var öncelikle telefonunun IMEI adresini sorgula bunun icin telefonun arama ekranina gel tuş takımını seç ve *#06# yap cikan IMEI aresini kaydet ve Google'a girip IMEI sorgulama yaz cikan e devlet sitesine gir ve IMEI adresini yaz telefonun A50 mi degilim bir bak.
Dediğiniz gibi yaptım Kıbrıs'ta yaşadığım için Kıbrıs sitelerine girdim ama siteleri çökmüş sanırım. Türkiye.gov.tr adresi üzerinden sorguladım
''Üretici: Samsung Korea, Pazar Adı: Galaxy A50, Marka:Samsung, Model Bilgileri: SM-A505F/DS'' Sonuç bu şekildedir. Rica etsem Benchmark testi yapabilir misiniz? Gerçekten çok fazla can sıkmaya başladı bu durum daha iyi oyun deneyimi için aldım oyun oynayamıyorum, onu geçtim mobil veri o kadar kötü ki asla kullanamıyorum.
Yok mu bir benchmark testi yapıp atabilecek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı