Samsung A50 suya düştükten sonra şarj olmuyor

BuseYıldırım

Femtopat
Daha fazla  
Telefonum A50 gece kedim içme suyunu devirmiş telefonda su almış ve kapanmış. Sabah açtım sonra şarjı 70 olmasına rağmen kendi kendine kapandı kurumasını bekleyince şarja taktım. Ekrana beyaz halka geldi ve şarj olmadı içindekileri kurtarsam yeter aslında. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj soketine güç gitmiyorsa USB yoluyla atılamaz. Hard reset yapıp atmaya çalışsanız ekran gelmiyor. Güvendiğiniz bir tamirciye gitseniz iyi olur.

Telefonum A50 gece kedim içme suyunu devirmiş telefonda su almış ve kapanmış. Sabah açtım sonra şarjı 70 olmasına rağmen kendi kendine kapandı kurumasını bekleyince şarja taktım. Ekrana beyaz halka geldi ve şarj olmadı içindekileri kurtarsam yeter aslında. Ne yapabilirim?

Kurumasını beklemek öyle büyük hata. Oksitlenme gibi durumlar meydana gelerek aksine daha çok masraf çıkartıyor. Yakın ve güvenilir bir telefoncuya götürüp kontrol edilmesi gerekiyor. Kurtarılır yüksek ihtimalle bugün götürmeniz lazım tabii fazla o şekilde kalmasın zaten kullanılamıyor.

Aynı sorunu yaşayanlar için cevap olsun.Telefonu tamirciye götürdüm şarja taktığım için içindekiler yanmış ama ekranında sorun olmadığı için kurtardı.1600 tl masraf çıkardı ama yeni telefon almaktan iyidir.Siz siz olun ıslanan telefonu asla şarja takmayın ve kedinizi açık sudan uzak tutun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı