Samsung A50 vs GM 9 Pro

Apocalypse

Kilopat
Yer
İzmir, Turkey, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
A50 2500TL iken GM 9 Pro 1700TL. Şöyle bir karşılaştırma videosu da mevcut. İkisi de kağıt üstünde aradığımız özellikleri sunuyor fakat fotoğraf ve özellikle video kısmı önemli. A50 kamera kısmında GM 9 Pro'nun gerisinde olmasına rağmen arayüz ve marka ismi için 800TL fark vermeye değer mi ?

Ben de ikisinin arasında kalıp A50 aldım. İkisini yanyana koydum aldığım yerde.. kararsılığım o an gitti. Ekran kalitesi + tasarım çok çok daha iyi A50'de. Ayrıca işlemcisi de bir tık daha iyi A50'nin.. Exynos 9610, Snapdragon 710 ayarında.

A50 gerçekten de attığım videodaki kadar gerisinde mi kalıyor GM 9 Pro'nun acaba ? Hangi video karşılaştırma videosuna baksam performansa aşırı etkiliyor telefonun. A50 için 800TL fark ödemeye değer mi sizce ? (A50 indirim ile 2500TL, normalde fiyat farkı 1150TL)

Abisi yazmışım görmüyor musun ?

Soru sormuşsun, o soruya cevap yazmışım, cevabı alıntılayıp tekrar aynı soruyu soruyorsun cevabını verdiğim ?

Fark DEĞER kısaca... İki telefonu yanyana koyduğunda dahi görebilirsin bunu.

Nerde 2008 lerin Chip forumu.. Ah Recep ah...

Bu şahsi bir soru. Daha iyi yazılım desteği için gm9pro alınabilir, yine ben şahsen samsung arayüzlerinden nefret ediyorum artık bu konuda en başarılısı EMUI. (yani huawei) İkiside amoled ekran kullanıyor batarya büyük bunu çözmek için bir teknoloji mağzasına git ve ikisinide eline alarak dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…