B bilalarslanturk Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 10 Yer Sultanbeyli/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Telefon olarak Samsung A50 modelini kullanmaktayım. Telefon görüntüsünü ve sesini monitöre ya da televizyona (akıllı TV değil) aktarmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Mümkünse bunu A50 modeli ile nasıl yapabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020
Merhaba arkadaşlar, Telefon olarak Samsung A50 modelini kullanmaktayım. Telefon görüntüsünü ve sesini monitöre ya da televizyona (akıllı TV değil) aktarmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Mümkünse bunu A50 modeli ile nasıl yapabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.042 Çözümler 75 Yer İstanbul 3 Kasım 2020 #2 A20 ve A20s ile denedim olmadı. Bence A50 ile de olmaz.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 3 Kasım 2020 #3 Bu cihazı alırsanız kablosuz bir şekilde ekranınıızı ve sesi yansıtabilirsiniz bende kullanıyorum sıkıntı yok.
Bu cihazı alırsanız kablosuz bir şekilde ekranınıızı ve sesi yansıtabilirsiniz bende kullanıyorum sıkıntı yok.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.042 Çözümler 75 Yer İstanbul 3 Kasım 2020 #4 Kablosuz olarak bir sürü yansıtma seçeneği var ama başlıkta HDMI yazdığı için direk olarka çevirici ile bağlamak gibi anladım ben.
Kablosuz olarak bir sürü yansıtma seçeneği var ama başlıkta HDMI yazdığı için direk olarka çevirici ile bağlamak gibi anladım ben.
B bilalarslanturk Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 10 Yer Sultanbeyli/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #5 The User 0 dedi: Kablosuz olarak bir sürü yansıtma seçeneği var ama başlıkta HDMI yazdığı için direk olarka çevirici ile bağlamak gibi anladım ben. Genişletmek için tıkla... Evet kablolu olsa daha az uğraştıracak gibi o yüzden kablolu bağlantı sormuştum. Yani kablolu bağlantı yok öyle mi? Averasia dedi: Bu cihazı alırsanız kablosuz bir şekilde ekranınıızı ve sesi yansıtabilirsiniz bende kullanıyorum sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim, eğer kablolu bağlantı yoksa deneyebilirim.
The User 0 dedi: Kablosuz olarak bir sürü yansıtma seçeneği var ama başlıkta HDMI yazdığı için direk olarka çevirici ile bağlamak gibi anladım ben. Genişletmek için tıkla... Evet kablolu olsa daha az uğraştıracak gibi o yüzden kablolu bağlantı sormuştum. Yani kablolu bağlantı yok öyle mi? Averasia dedi: Bu cihazı alırsanız kablosuz bir şekilde ekranınıızı ve sesi yansıtabilirsiniz bende kullanıyorum sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim, eğer kablolu bağlantı yoksa deneyebilirim.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.042 Çözümler 75 Yer İstanbul 3 Kasım 2020 #6 Samsung DeX adında bi cihaz var büyük ihtimal desteklemiyordur ama ona da bir bakın isterseniz. Son düzenleme: 3 Kasım 2020