Merhaba bugün kullandığım Samsung A51 cihazın ekranı kırıldı ve ekran arayışı içerisindeyim. Orijinalini bulamadım. Eğer konu hakkında bilgili arkadaşlar varsa mümkünse orijinalini veyahut orijinale yakın ekranını rica ediyorum.
Orijinalini veyahut orijinale yakın ekranını rica ediyorum.
Yan sanayi ekranlar sıkıntı yaratabilir. Belli yerlerde ekran morarması yanıklarla karşılaşmanız olası.
![]()
Galaxy Telefonlar İçin Tavsiye Edilen Onarım Ücretleri | Samsung Türkiye
Galaxy telefonlar için tavsiye edilen onarım ücretlerini öğrenin.www.samsung.com
(Fiyat farklarını görün diye attım)![]()
Samsung Galaxy A51 ekran değişimi fiyatı 3200 TL | GSM İletişim™
Samsung Galaxy A51 ekran değişimi fiyatı 6 ay GSM İletişim teknik servis garantisi ile birlikte 3200 TL olup onarım süresi 1 saattir.www.gsmiletisim.com
Bilgileri etkileyen işlemler yapılmıyor.Sizce değer mi hocam bu cihaza paradan çok içindeki bilgilerin gitmesinden korkuyorum.
Eğer telefondan memnunsanız neden olmasın. En kötü seviyedeki telefon bile 6000 TL olmuş. (Samsung resmi servisine durumunu bildirin yaptıracaksanız kafasına göre iş yapabiliyorlar) Verilerim var önemli lütfen sıfırlama işlemi yapmayın diye.Sizce değer mi hocam bu cihaza paradan çok içindeki bilgilerin gitmesinden korkuyorum.
Eğer telefondan memnunsanız neden olmasın. En kötü seviyedeki telefon bile 6000 TL olmuş. (Samsung resmi servisine durumunu bildirin yaptıracaksanız kafasına göre iş yapabiliyorlar) verilerim var önemli lütfen sıfırlama işlemi yapmayın diye.
GSM iletişim'e yaptırmayı düşünüyorum onlara söylerim cihazın hem garantisi yok hem de yurt dışı Samsung'un kabul edeceğini sanmıyorum.
GSM İletişim'e giderim iyi ki GSM iletişim var. Hem güven açısından hem de aynı gün teslim alabiliyorsun çok avantajlı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.