Telefonu hiç yeniden başlattınız mı? Dosyaları yedekleyip fabrika ayarlarına geri döndürme şansınız var ise yapın.Samsung A51 cihazimi 1 hafta önce aldım. Yazı yazarken 5-10 saniyede bir klavye donuyor. 5 saniye içinde de geçiyor. Sorun sadece klavyede. Telefonda bir sorun yok. Bu yazıyı bile 3 dakikada zor yazdım.
Samsung A51 cihazimi 1 hafta önce aldım. Yazı yazarken 5-10 saniyede bir klavye donuyor. 5 saniye içinde de geçiyor. Sorun sadece klavyede. Telefonda bir sorun yok. Bu yazıyı bile 3 dakikada zor yazdım.
Telefonu hiç yeniden başlattınız mı? Dosyaları yedekleyip fabrika ayarlarına geri döndürme şansınız var ise yapın.Samsung A51 cihazimi 1 hafta önce aldım. Yazı yazarken 5-10 saniyede bir klavye donuyor. 5 saniye içinde de geçiyor. Sorun sadece klavyede. Telefonda bir sorun yok. Bu yazıyı bile 3 dakikada zor yazdım.
Evet, her şey son sürüm.Yazılım güncellemenizi yapıyor musunuz?
Hayır, hiçbirini yüklemedim.Yüklediğiniz bir uygulama yapıyor olabilir APK vs. yüklediniz mi? Veya klavye değiştiren uygulama vs.
Yeniden başlatmadım hiç. Deniyorum hemen.Telefonu hiç yeniden başlattınız mı? Dosyaları yedekleyip fabrika ayarlarına geri döndürme şansınız var ise yapın.
Sanıyorum ki düzeldi yeniden başlatınca. Teşekkürler. Sorun yeniden olursa fabrika ayarlarına döndürürüm.Telefonu hiç yeniden başlattınız mı? Dosyaları yedekleyip fabrika ayarlarına geri döndürme şansınız var ise yapın.
Sorunun olacağını zannetmiyorum. Olursa da yeniden başlatman yeterli. İyi gecelerEvet, her şey son sürüm.
Hayır, hiçbirini yüklemedim.
Yeniden başlatmadım hiç. Deniyorum hemen.
Sanıyorum ki düzeldi yeniden başlatınca. Teşekkürler. Sorun yeniden olursa fabrika ayarlarına döndürürüm.
Evet, her şey son sürüm.
Hayır, hiçbirini yüklemedim.
Yeniden başlatmadım hiç. Deniyorum hemen.
Sanıyorum ki düzeldi yeniden başlatınca. Teşekkürler. Sorun yeniden olursa fabrika ayarlarına döndürürüm.
Sağ olun, yeniden başlatma ve sıfırlama yöntemi işe yaramazsa denerim mutlaka.Merhaba tekrar sorun yeniden olursa telefonunuzdan Samsung members uygulamasından hata raporu gönderirseniz Samsung yetkilileri sizlere çözüm için geri dönüş sağlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.