Samsung A51 siyah ekranda kalıyor

Leady

Decapat
Daha fazla  
Telefon ilk başta birkaç kez dondu ve 3-5dk içinde ekran geri geliyordu. Biraz süre geçtikten sonra tekrar kapandı ve yaklaşık 5 saattir siyah ekranda. Titreşim geliyor ve şarjını bitirip geri açtığımda Samsung logosu ve şarj yüzdesi vs. gözüküyor. Ne yapmalıyız?

Telefon ilk başta birkaç kez dondu ve 3-5dk içinde ekran geri geliyordu. Biraz süre geçtikten sonra tekrar kapandı ve yaklaşık 5 saattir siyah ekranda. Titreşim geliyor ve şarjını bitirip geri açtığımda Samsung logosu ve şarj yüzdesi vs. gözüküyor. Ne yapmalıyız?

Telefon ömrünü doldurmuş olabilir mi? Bir anda mı oldu bu olay?

Boot loopa girmiş yani. Ses kısma ve güç tuşuna basarak açmayı dene. Olmazsa bir de tüm tuşlara basarak dene.
İyi ihtimalle bu şekilde açılırsa kurtarırsın. Yoksa ROM kurmayı (onarmayı) denemek vs. gerekebilir. Daha da kötü ihtimalle tümden donanımsal olarak arıza olabilir.

Boot loopa girmiş yani. Ses kısma ve güç tuşuna basarak açmayı dene. Olmazsa bir de tüm tuşlara basarak dene.
İyi ihtimalle bu şekilde açılırsa kurtarırsın. Yoksa ROM kurmayı (onarmayı) denemek vs. gerekebilir. Daha da kötü ihtimalle tümden donanımsal olarak arıza olabilir.

Hocam telefon açık kapatamıyorum nereye tıklasam titreşim veriyor. ROM atarsam içindeki bilgiler silinir mi? İçinde maillerim var onları almam lazım da.

Yeniden başlıyor fakat Samsung A51 yazdığı yerde ekran parlaklığı düşüyor sonrasında da tamamen kesiliyor.
Attığım rehberden bakarak "içindekileri silmeden" ROM atmayı deneyin. Benim anladığım kadarıyla ROM'da oluşan bir sıkıntıdan dolayı boot loopa girmiş. Ya da donanımsal bir sorun var. Yakın zamanda S8+'ta da benzer bir sorun yaşadım ancak halledemedim. Konuyu incelemek isterseniz:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı