Samsung A51 vs A70

oguzhan_d

Hectopat
Yer
istanbul/ümraniye
Daha fazla  
Merhabalar yaklaşık 2.800TL bütçem var telefon ihtiyacım var, hangisini almalıyım kararsızım, farklı önerilere açığım.

Samsung A51.
Samsung A70.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasından A70 derim. Kendi tercihim ise ikisini de almayıp Mi 9T almak olur

A70 öneririm. Ama bana kalsa ilk seçenek olarak yenilenmiş S9 ikinci seçenek olarak Mi9 T alırdın. Sonra A70'i seçerdim.

A70 öneririm. Ama bana kalsa ilk seçenek olarak yenilenmiş S9 ikinci seçenek olarak Mi9 T alırdın. Sonra A70'i seçerdim.
S9 güzel telefon ancak uzun süredir kullanan yakın arkadaşım kendisi de diyor ben de zaten biliyorum; pili vasat. Pili yani yetmiyor telefonun çok çok kötü. Benim POCO F1'imin yarısı kadar ekran açık süresi ancak alabiliyor.

Ben de tüm alternatiflere karşı net alternatifimi önereyim; One Plus 6T.

Bende alternatif olarak İMEİ atılmış One Plus 7 diyorum
Tabi o da bir seçenek 6T'i çok elime aldım ve gördüm kullandım. Efsane bir telefon. Fotoğraf, video ve ekran deneyimi ile yazılımı mükemmel denilebilir. O+7'nin de pek aşağı kalır yanı olacağını düşünmüyorum (hiç kullanmadım).

Uzun bir araştırma sonrası 9T almaya karar verdim hepinize teşekkür ederim öneride bulunduğunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…