Samsung A51 yavaş şarj oluyor

seloman

Centipat
Daha fazla  
Telefonu 2020 yılında almıştım ve geçen haftaya kadar şarj konusunda hiçbir problem yaşamamıştım. Geçen hafta telefonu kutu içinden çıkan orijinal şarj aletiyle şarj etmeye çalıştığımda telefon şarj olmadı evdeki diğer tüm kaliteli şarj aletlerini denedim fakat durum değişmedi. Daha sonra evdeki dandik bir aletle denediğimda telefon şarj oluyordu fakat çok yavaştı. En sonunda telefoncuya verdim kendisi bana şarj soketinin, anakarta giden ara filemantlerin ve anakart üzerindeki şarj bağlantı yerlerinin bozuk olduğunu söyledi ve tamir için 1500 TL istedi. Telefonu yaptırdım fakat durum değişmedi telefoncu telefonun işlemcisinde sıkıntı olduğunu söyledi ve para iadesinde bulunmadı. Bu konuda her türlü yardıma açığım.

En sonunda telefoncuya verdim kendisi bana şarj soketinin, anakarta giden ara filemantlerin ve anakart üzerindeki şarj bağlantı yerlerinin bozuk olduğunu söyledi ve tamir için 1500 TL istedi.

Bu işlerin uzmanı değilim, ama mantıklı düşününce şarj soketi ve anakarta giden şarj yerleri bozuk olan bir cihaz hiçbir şekilde herhangi bir kablo ile şarj almaması lazım.

telefoncu telefonun işlemcisinde sıkıntı olduğunu söyledi ve para iadesinde bulunmadı.

Türkiye'de kafasına esen telefoncu ya da bilgisayarcı dükkanı açıyor. Hobi olarak dükkan açıp bu işleri yapanlara paranızı kaptırmayın. Çoğunun bir halttan anladığı yok.

Gelelim asıl meseleye. Şarj soketini hiç ışık altında kontrol ettiniz mi? Bahsettiğiniz dandik aletle hâlâ şarj alıyor mu?

Bu işlerin uzmanı değilim, ama mantıklı düşününce şarj soketi ve anakarta giden şarj yerleri bozuk olan bir cihaz hiçbir şekilde herhangi bir kablo ile şarj almaması lazım.

Türkiye'de kafasına esen telefoncu ya da bilgisayarcı dükkanı açıyor. Hobi olarak dükkan açıp bu işleri yapanlara paranızı kaptırmayın. Çoğunun bir halttan anladığı yok.

Gelelim asıl meseleye. Şarj soketini hiç ışık altında kontrol ettiniz mi? Bahsettiğiniz dandik aletle hâlâ şarj alıyor mu?

Evet soketi kontrol ettim hiçbir pislik, kir bulunmuyor. Ve evet dandik şarj aleti hala şarj ediyor telefonu. Telefon çok uzun sürede şarj oluyor ve çok hızlı şekilde bitiyor bu işlerden pek anlamam fakat sorun bataryada gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı