Samsung A52 açılmıyor

Garantiye gönderdim geldi. Normal şuan. Başka çözümü yok gibi.
Anladım teşekkür ederim. Peki ilk defa garantiye göndereceğim için pek hakim değilim verilerim sıfırlanır mı güvende olur muyum? Yedekleyemiyorum malum açılmadığı için. Telefonun şifresini kutuya yazıp koymam gerekir mi?

Anladım teşekkür ederim. Peki ilk defa garantiye göndereceğim için pek hakim değilim verilerim sıfırlanır mı güvende olur muyum? Yedekleyemiyorum malum açılmadığı için. Telefonun şifresini kutuya yazıp koymam gerekir mi?
Ben telefonun kutusunun içine fatura fotokopisi, dilekçe halinde telefon hakkındaki şikayetimi ve içinde telefonun ekran şifresini yazan bir kağıt koydum. Verileriniz sifirlaniyor evet. Telefonu kullanamadigim ve tek care oldugu icin mecbur verdim garantiye. Fixpack'e vermiştim ben. Ekran koruyucu varsa onu da atıyorlar bu arada haberiniz olsun yani tekrar takilabilen bir koruyucu vs. ise vermeden once cikartin derim tabii oyle bir koruyucu varsa.

Arkadaşlar servis hem anakart hem ekran değişimi 9 bin TL fiyat verdiği için 16 bin TL'ye yeni cihaz almıştım. Tamir ettirip satırız diye düşünerek yerel tamirciye gönderdik ve inanır mısınız sadece soket yerinden çıkmış dedi ve 500 TL'ye cihazı tamir etti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı