Samsung A52 alınır mı?

Samsung A52 almayı düşünüyorum. Kullananlar, deneyimlerinden bahsedebilir mi? Ayrıca 3 ay sonra bir üst modeli Samsung A53 çıkacak. Sizce Samsung A53'ü beklemeli miyim?
Bence A52 fiyatına göre en iyi telefonlardan.
A53 çıktığı zaman, fiyatı kim bilir ne kadar olur. Beklemenin mantıklı olmadığını düşünüyorum.

Hocam bu A52 modelin de kasada esneme olayı nedir? Herkes bu konuda şikayetçi.

Eski üretimde vardı
Yeni sürümde böyle bir sorun yok

Ben 1.5 hafta önce aldım. Çok memmunum ilk defa Android kullanıcısı olarak hayret ettim bu telefona
Fiyatı da gayet ideal
3 yıl boyunca güncelleme alacak
Kamerasına söylenecek bir şey yok

1.5 haftalık kullanımımda tek sorunum
Çok küçük bir sorun fakat ses açma kapama tuşunda hafif bir gıcırdama var ilerlerse 3 yıl garantisi var zaten.
Normal günlük kullanımda okulda kullanıp eve gelince şarj 70'lerde kalıyor. 20 dk da şarj ediyorum fulleniyor.

Hocam bu A52 modelin de kasada esneme olayı nedir? Herkes bu konuda şikayetçi.

Hocam, ben telefonu 1 ay önce aldım 1 hafta sonra kasaya çok az bastırınca bir ses çıkmaya başladı servise götürdüm direkt orada ilgilendiler şu an hiçbir sıkıntısı yok.

Samsung A52 almayı düşünüyorum. Kullananlar, deneyimlerinden bahsedebilir mi? Ayrıca 3 ay sonra bir üst modeli Samsung A53 çıkacak. Sizce Samsung A53'ü beklemeli miyim?

Ben alalı 3 ay oldu performansından memnun değilim donmalar artmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…