Samsung A52 aşırı yavaş

omar little

Decapat
Samsung A52 Android 12 güncellemesinden sonra aşırı yavaşladı, telefonu sıfırlama, önbelleği temizleme her şeyi yaptım ama değişen bir şey yok. Özellikle Google maps ve YouTube kağnı gibi. Ne yapmalıyım servise versem bir şey yaparlar mı? Sinir ediyor bu telefon beni, ablamın 1 sene önce aldığı Redmi Note 8 çok daha hızlı çalışıyor bundan.

Ben de A52 kullanıyorum ama bende sorun yok. Animasyonları kapatın ya da düşürün biraz isterseniz.

Evet, Geekbench, Samsung'un Oyun Optimizasyon Servisi'nin popüler uygulama ve oyunları cihaza göre bilerek yavaşlattığını tespit etmiş. (Genshin Impact ile test etmişler.) Bu yüzden bazı Samsung cihazları benchmark testlerinden kaldırarak tepki gösterdi. Bir alakası olabilir mi acaba? (Son 4 yılın cihazları.) One UI 4'te varmış bu sanırsam. Eski Android sürümüne dönmek çözüm olabilir mi?
Kaynak.

Son düzenleme:
Members hiçbir şey yapmadı, servise de vermeyi düşünüyorum ama içinin açmalarını istemiyorum daha yeni telefon

Neredeyse tüm A52 kullanıcıları one uı 4'ten sonra böyle sorunlarla karşılaştı.
Mart ayı güncellemesini bekleyiniz. (Bendede A52 var.)

Evet son gelen guvenlik guncellemesi sanki telefonun icine etti benimde guncelleme bekliyoruz bakalim bu samsungun bilerek yavaslatma olayi iyice cigrindan cikti daha yepyeni telefon kasmaya basladi simdiden reziller gercekten keske sony turkiyeden ayrilmasaydi.

Bilerek yavaşlatmayla ne alakası var hocam telefonu daha 1 ay önce aldım, M52 ile arasında kalmıştım su geçirme ve kulaklık girişi var diye bunu aldım ama pişmanım bir kere düzgün performansla kullanamadım telefonu.
Samsung Members uygulamasına gir destek aç bir şey yapıyorlar orada
1 aylık telefonu servise gönderip içini açmalarını istemiyorum, ne oldu da bu telefon böyle oluyor onu anlatsınlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…