T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #11 Yeni yazılım güncellemesi ile sorunu düzeltirler muhtemelen.
ny4rlk0 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Yer AraAra Island 9 Mart 2022 #12 Çok sinir olduysan indir Android 11 Firmware dosyasını bas Flash'ı Odin'le IMEI silmeden. Kafan rahat olsun.
Çok sinir olduysan indir Android 11 Firmware dosyasını bas Flash'ı Odin'le IMEI silmeden. Kafan rahat olsun.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 9 Mart 2022 #13 omar little dedi: 1 aylık telefonu servise gönderip içini açmalarını istemiyorum, ne oldu da bu telefon böyle oluyor onu anlatsınlar bana Genişletmek için tıkla... Hocam cihazda uygulamaya girin oradan cihaz performansını görebilirsiniz
omar little dedi: 1 aylık telefonu servise gönderip içini açmalarını istemiyorum, ne oldu da bu telefon böyle oluyor onu anlatsınlar bana Genişletmek için tıkla... Hocam cihazda uygulamaya girin oradan cihaz performansını görebilirsiniz
omar little Decapat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 15 9 Mart 2022 #14 ny4rlk0 dedi: Çok sinir olduysan indir Android 11 Firmware dosyasını bas Flash'ı Odin'le IMEI silmeden. Kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, Android 11'de de çok iyi bir performans yoktu. Bana gelen telefon sıkıntılı sanırım.
ny4rlk0 dedi: Çok sinir olduysan indir Android 11 Firmware dosyasını bas Flash'ı Odin'le IMEI silmeden. Kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, Android 11'de de çok iyi bir performans yoktu. Bana gelen telefon sıkıntılı sanırım.