Samsung A52 Halen alınır mı?

814347

Picopat
Makaleler
3
Yaklaşık 3.5 yıl önce 3300-2900 TL arasında A52 almıştım, telefonu aldığım günden beri kullanıyorum, yeni telefonlar aldım, bunu ailenin farklı üyelerine verdim, kırdım vs peki tecrübelerim nasıldı ve halen günümüz için iyi bir telefon mu?

Kısaca:
+Günümüz için bile halen çok iyi bir telefon
+5-6 Bin TL verilir.
+Telefonun kasma donması neredeyse yok, çok akıcı ama yine de takılmalar olabiliyor.

Detaylı İnceleme:
Qualcomm Snapdragon 720G
6.5 İnç 90 Hz EKRAN
4500 mAh PİL

Telefonun 90 Hz bir ekranı var ve akıcı bir deneyim sunuyor, 120 HZolmasa da 60 Hz hantallığını götüren ve telefona farklı bir akıcılık kattığını söylemek isterdim fakat sosyal medyada hızlı bir şekilde kaydırırken telefonun işlemcisi: Qualcomm Snapdragon 720G Bana artık müsaade deyip telefonu terf ediyor ve 90 Hz bir akıcılık sunamıyor, donmuyor, ama 90 Hz bir deneyim sunamıyor.

Bu telefonun fiyat performans odaklı bir telefon olduğunu ve tamamen akıcı bir deneyim sunamayacağını bilerek alın, gündelik işlerinizde bir sıkıntı olmadan akıcı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Batarya Performansı:
Neredeyse 4 yıllık bir cihaz, hiç bataryasını değiştirmedim ve hiç ihtiyaçta duymadım, telefonu pek kullanan biri değilseniz telefon tam size göre.
Telefonun batarya performansı çok iyi.
Alta gördüğünüz gibi Güç Tasarrufu modu açık bile değilken, aktif kullanımda gösterdiği performans.
Hiç dikkat bile etmedim, %20 - %80'miş falan, kafama göre kullandım. Siz yeni bir cihaz alacaksanız yine de pilini değiştirin.

Kamera Performansı:
Telefonun kamerasının çektiği fotoğraflara bakabilirsiniz ve telefonun kamerası yeterli, kötü bir kamerası yok, gayet iyi bir deneyim sunuyor ve yeterli. Yıllar önce S7 Edge ile çektiğim fotoğraflara bakıyorum, çok netler, çok güzeller, S24 Ultra kullanıyorum ve Zoom dışında inanın hiç ben bu kamera konusuna takılmıyorum, çünkü çok net fotoğraflar zaten çekebiliyoruz.

Oyun Perofrmansı:
Telefon çok güçlü bir işlemciye sahip değil fakat oyun performansı beni oldukça şaşırttı, birçok oyunu kaldırıyor ve iyi bir performans veriyor, cihaz ısınma konusunda çok iyi bu yüzden iyi bir deneyim sunabiliyor.
Takılmalar veya küçük kasmalar olabiliyor fakat akıcı bir deneyim sunuyor.
PUBG: Yüksek ayarlarda bile Game hub ayarlarını yaptıktan sonra akıcı bir deneyim aldım.
Minecraft: 12 Chunk 60-80 FPS arasında FPS aldım.
Telefonun oyun performansı da yeterli.

Telefonun işlemcisi cidden kalitesini belli ediyor, bu telefon amiral gemisi değil ve aynı soğutma kalitesine sahip bile değilken termal performansı mükemmel, hiçbir zaman bir sorun yaşamadım, görüntülü görüşmede arkada YouTube açık, mobil veri açık yine fazla ısınmıyordu, cihaz bana göre mükemmel.

One UI 6.1 Telefonu güncelledikten sonra akıcılığı olumlu yönden etkilendi, One UI 7 almayacak, alsa mükemmel olurdu fakat.

Cihazı aldığım dönem 400-350 dolara denk geliyor ve yaklaşık 4 sene sonra bile 150 dolara satabiliyorum, cihaz her konuda çok iyi.
Fakat aynı durum ilerleyen yıllarda olmayacak.

Halen günümüzde iyi bir cihaz, üst modellerini bu fiyatlara alırsanız yine çok iyi olur, çıktığı yıla göre de mükemmel bir cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…