Samsung A52 şifremi unuttum

Olricc

Hectopat
Daha fazla  
Kolay geldiği için bir süredir kullandığım pin şifresini değiştirdim ancak yeni yaptığım şifre ilginç bir şekilde hafızamdan silindi. Hard format için kapatma ve açma tuşlarına basılı tutuyorum ama sanırım bunu telefon kapalıyken yapmak gerekiyor. Kötü tarafı telefonu kapatmak içinde pin istiyor. İğne soktum ancak yine format kısmına gelmedi. Kapatma ve ses açma tuşuna basılı tutuyorum Samsung yazısı geliyor ama sonrasında telefon açılıyor ve pin ekranı istiyor. Garantiye götürsem en az 15 gün sürdüğü için fazla istemiyorum. Bir bilgisayarcıya götürsem çözebilir mi veya kendim telefona zarar vermeden çözebilir miyim? İğne ile olacağını düşünüyordum ama iğne bir işe yaramadı, ya da ben yapamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hard reset kısmına gelebilmek için telefonu PC'ye bağlamanız gerekiyor. Ayrıca emin olmamakla beraber Samsung Account'unuza bağlanarak telefonun şifresini sıfırlayabiliyor olmanız lazım.

Samsung hesabınızı bagladiysaniz o hesapla bilgisayardan giris yapin. Sifreyi kaldirin.
Girebilmek için telefona kod gönderiyor, açamadığım içinde kodu alamıyorum. Pc ye bağlayıp deneyeceğim.
Şifresi unutulan telefonu hard reset yaparak açamazsınız, bypass etmeniz gerekir.
Yani tam olarak ne yapılmalı hocam?
Hard reset kısmına gelebilmek için telefonu PC'ye bağlamanız gerekiyor. Ayrıca emin olmamakla beraber Samsung Account'unuza bağlanarak telefonun şifresini sıfırlayabiliyor olmanız lazım.
Bağladım ancak yine aynı şey oluyor. Ses açma ve güç tuşuna basılı tutuyorum samsung yazısı geliyor ve telefon açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…