Samsung A52 vs. Realme 7 Pro

Berk Mete

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K, İşlemci: Intel Core i3-12100F, Ekran Kartı: ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition, RAM: 2x8 GB GoodRam IRDM X 3200MHz CL16 DDR4, SSD: KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD. HDD: WD 2TB Blue 256MB 7200rpm SATA 3.0.
Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon alacağım. Samsung A52 ve Realme 7 Pro arasında kaldım. Her iki seçenekte çok hoş geliyor bana, ama tabii ki de birini alacağım. Görüş ve önerilere açığım. Sizce a 52 mi - Realme 7 Pro mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Realme 7 Pro'yu çok severim. 3500 civarında iken en çok önerdiğim ve kendisine laf ettirmediğim cihazdır. Özellikle o 65W hızlı şarjını severim ama şöyle bir şey var, bu telefonun kamerası A52'ye göre çok çok kötü(3500ken bile aynı fiyata çok daha iyi kamera sunan telefonlar vardı). Kamerasını bir kenara bırakırsak, performans için alınacak bir cihazda değil. 4300'ü göz önünde alırsak hiçbir özelliği iyi değil. 65W hızlı şarj'ı çok severim demiştim ya. Hiç sevmediğim reno 4 Pro ile o kadar yakın fiyatta ki, 65W hızlı şarjında bir anlamı kalmadı.

Yani Realme 7 Pro tek başına bile 4300 TL olduğu için alınmaz. A52 ise performans için değil ama kamera için kesinlikle tercih edilecek bir cihaz.

Bende öyle düşünüyorum hocam realme 7 pro eski fiyatlara dönmezse 4399 civarlarını haketmiyor, a52 hatta az daha çıkabilirsem tercihimi a72 taraflarında yapacağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…