Samsung A52s 5G alınır mı?

Bütçe
6.500TL

mr.mustafa

Decapat
6.500 TL bütçem var ve eski telefonu da satıp üzerine ekleyeceğim. Sizce Samsung A52s 5G alınır mı bu fiyata?

Oyun için oynayacaksan m serisini öneririm a serisi daha çok sosyal medya fotoğraf çekilmeyi sevenler için.
Böyle bir şey yok, modelden modele göre iki serinin birbirinden daha güçlü olduğu modeller var. Aynı şey kamera için de geçerli.

Böyle bir şey yok, modelden modele göre iki serinin birbirinden daha güçlü olduğu modeller var. Aynı şey kamera için de geçerli.

Dostum gidip arastirsan m serisi oyunculara özel yapıldı batarya olsun işlemci olsun ben M31s kullanıyordum 2 ay önce sattım hiç kasmıyordu PUBG'da HD oynuyordum Mobile Legends'de Ultra'da oynuyordum gram kasma yoktu ve bataryası çok iyi gidiyordu bak yalan yok a serisi gibi kamerasi aynı değil kamerası güzel ama a serisi gibi değil ben Samsung'dan başka telefon kullanmadim Xiaomi'ye geçtim yeni pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…