Samsung A52s 5G alınır mı?

Bütçe
6.500TL
M serisi Hindistan gibi fakir ülkeler için yapıldı eskiden Türkiye’ye gelmiyordu ancak Ampul sağolsun Hindistan’dan farkımız kalmadı.

Oyun için oynayacaksan m serisini öneririm a serisi daha çok sosyal medya fotoğraf çekilmeyi sevenler için.
Hayır oyun oynamıyorum mobilden. Genelde PC üzerinden oyun oynarım. Telefonu daha çok sosyal medya fotoğraf ve video izlemek için kullanırım.

Yukarıdaki arkadaşın söylediğine cevap olarak yazdım.
Ben de A52s var, hatta çok beğendiğim için ikinci siparişi de geçtim yolda şu an. Ek olarak M22 modelini de kullandım, kanıt olarak inanmaz iseniz fotoğrafını atayım. Yani bana sorun söyleyeyim, kullanmayan kişilerin değil de kullanan kişilerin yorumları sizin için daha iyi olacaktır.

A52s ile M52'nin CPU ve GPU'su aynı. Neyin performans artışından bahsediyorsun? Ayrıca M serisi oyunculara özel çıkmış bir seri falan da değil. Aslında Asya pazarı için çıkmış (Hindistan civarı) ama Türkiye'ye de gelen, şubelerde satışı olmayan sadece internet satışına açık olan ve yüksek batarya kapasitesine sahip bir seridir.

Hocam nasıl memnun musunuz telefondan? Ayrıca şarjı ne kadar gidiyor cihazın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…