Samsung A52S'de batarya sorunu var mı?

Makaleler
3
Bu modeli uzun zamandır araştırıyorum, özellikleri her şey içime siniyor ama "bataryası çabuk bitiyor" deniyor. Gördüğüm tek ama etkili bir dezavantaj. Kullananlar yorumlayabilir mi, batarya performansı nasıldır?

Temel kullanım senaryom, internet gün boyu açık kalacak. Ara ara aktif olarak kullanılacak, tabii saatlerce değil.

Eğer gerçekten bataryası yetersizse, A53 mü alsam diyorum. Performans olarak biraz düşük tabii bundan.

A52s yorumlarını okudum. Bataryadan ziyade ekran kalitesi çok tartışıldı. Cihazı alıp batarya sorunu yaşarsan “S21 FE batarya çabuk bitiyor” konusunda Samsung ile ilgili batarya tüyoları yazdım. Oradaki tüyoları uygulayıp yeterli batarya performansı alabilirsin.

Hocam, telefonu stamina modu gibi kısacaksak ne anlamı kalıyor ki yüksek bataryanın. Ha full oyun veya full video izlersen bir günü çıkaramaz ama onun haricinde çok rahat çıkarması lazım bence bir telefonun.

Hocam, telefonu stamina modu gibi kısacaksak ne anlamı kalıyor ki yüksek bataryanın. Ha Full oyun veya Full video izlersen bir günü çıkaramaz ama onun haricinde çok rahat çıkarması lazım bence bir telefonun.

Hocam bu Samsung'un ayıbı yapacak bir şey yok. Dediğiniz gibi 2022 yılında Samsung cihazının bataryası günü çıkarsın diye bu kadar uğraşmamız saçmalıktan başka bir şey değil.

Hocam bu Samsung'un ayıbı yapacak bir şey yok. Dediğiniz gibi 2022 yılında Samsung cihazının bataryası günü çıkarsın diye bu kadar uğraşmamız saçmalıktan başka bir şey değil.
Peki bu özelliklerde ama bundan daha uzun batarya ömrü olan en düşük fiyatlı hangi ürünü önerirsin? Bu aşağı yukarı 10k civarlarında. Yine 10-12k aralarında falan.

Peki bu özelliklerde ama bundan daha uzun batarya ömrü olan en düşük fiyatlı hangi ürünü önerirsin? Bu aşağı yukarı 10k civarlarında. Yine 10-12K aralarında falan.

A73, Realme GT Master Edition.

Son düzenleme:
Realme GT batarya daha düşük değil mi bundan?
A73 olabilir gibi, ikinci temiz falan bulunursa falan.

M52 nasıl bu dediklerimize göre, fiyatı daha düşük?

M52 de alabilirsin. Bana göre orta seviye bir cihaz için tek ciddi kusuru stereo hoparlör olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…