Çözüldü Samsung A53 5G Odin moddan çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baklava Ordusu

Decapat
Yer
Türkmenistan
Daha fazla  
Çıkmıyor svb fail diyor.

IMG_20231001_224232.jpg

Çözüm
Neden download moda girdiniz Custom ROM için TWRP mi yükleyecektiniz?

Bu sayfadan üye olup ROM'u indirin daha sonra Odin ile stock ROM'u tekrardan kurun şöyle de bir tüyo vereyim csc kısmında eğer sadece csc yazan dosyayı seçersen telefon tamamen sıfırlanır, Home csc yazanı seçersen telefon sadece işletim sistemini yeniden kurar dosyaların kalır.

Bu sayfadan üye olup ROM'u indirin daha sonra Odin ile stock ROM'u tekrardan kurun şöyle de bir tüyo vereyim csc kısmında eğer sadece csc yazan dosyayı seçersen telefon tamamen sıfırlanır, Home csc yazanı seçersen telefon sadece işletim sistemini yeniden kurar dosyaların kalır.

Çözüm

Başka siteden(samfw) stock rom yüklüyorum ve evet TWRP yükleyecektim. Gelmişken onu da anlatsana sorun olmazsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı