Baklava Ordusu
Decapat
Daha fazla
Çıkmıyor svb fail diyor.
Yazılım yüklenirken USB bağlantisi mi kesildi?
Hayır. Geç cevap verdim bildirim gelmedi.Yazılım yüklenirken USB bağlantisi mi kesildi?
Bastım, hard brick oldu galiba. Stock rom deneyecem yükleniyor şu an.Ses kapatmayla güç tuşuna 7 saniye bastın mı? (basmışsındır ama sorayım dedim belki).
Başka siteden(samfw) stock rom yüklüyorum ve evet TWRP yükleyecektim. Gelmişken onu da anlatsana sorun olmazsa.Neden download moda girdiniz Custom ROM için TWRP mi yükleyecektiniz?
Bu sayfadan üye olup ROM'u indirin daha sonra Odin ile stock ROM'u tekrardan kurun şöyle de bir tüyo vereyim csc kısmında eğer sadece csc yazan dosyayı seçersen telefon tamamen sıfırlanır, Home csc yazanı seçersen telefon sadece işletim sistemini yeniden kurar dosyaların kalır.Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet
Download the most recent firmware updates for your Samsung Galaxy phone and tablet for free. Browse our Samsung Galaxy firmware archive.www.sammobile.com
TWRP yükleyecektim.Root mu atacaktın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.