Samsung A53'e 8700 lira vermeye değer mi?

Şahsen ben de yeni bir telefon bakıyorum. Xperia Z var, Nisan'da 9 senelik olacak. 5G özellikli de olsun diye geçen yıl A72 almadım. Bu yıl A73 çıktı ama 3x optik zoom ve kulaklık çıkışı yok, batarya aynı kalmış. Ana kamera 108 Megapixel olmuş, fakat zoom'un olmaması çok kötü, paketten adaptör de çıkmıyor cabası.

A53 ise A73'ün bir alt modeli. Özellikleri yakın, A73 biraz daha büyük ekranlı. Buna da gene bakın derim ama ben şahsen gidip geçen sene almadığım A72'yi mi alsam diye düşünüyorum. İşlemcisi biraz düşük kalıyor malesef. Daha ne kadar beklerim? Bir ihtimal A73S diye bir revizyon yapsalar da 3x optik zoom koysalar ona keşke diyorum.

A72 şu an 8 bin lira, A53 için emin değilim, karar sizin....

Amiral gemisi segmentinde sorun olmaz.
Hocam yalnız FE serisi tam olarak amiral değil. Santrafor-ikinci forvet gibi bir şeyler. S21 FE ile S21 mesela özellik olarak bile aynılar ama ikisini de elinize aldığınızda direkt fark ediyorsunuz birisi ana seri ötekisi ikincil seri.
Bir de S21 FE ile S20 FE arasında 200 lira varsa eğer 20 alınmamalı bence. (1800 lira var orası ayrı mesele)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…