Samsung A54 2. kez değişim - iade yapılır mı?

volodymr

Decapat
Daha fazla  
Telefonu 3 Kasım 2023 tarihinde aldım ve aldıktan 1.5 ay sonra garip bir ses çıkarıp aniden kapanmaya başladı. Teknik servise gittim ve format attılar fakat tekrar aynı sorunu yaşayınca yeniden teknik servise gittim. Teknik bir sorundan dolayı ilk başta tamir edeceklerdi ve o an itiraz edip değişim istedim. 1 haftada değişim yaptılar şu anda mevcut telefonumu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve dün gene aynı tarzda garip ses çıkarıp aniden kapandı. Eğer bir daha yaparsa yeniden servis yolunu tutacağım eğer gene telefonda arıza var ise değişim veya iade yaparlar mı?

Garanti devam ettiği sürece hizmet vermek zorundalar hocam. Problem çözülene dek uğraşın.

Yaparlar ben olsam iade isterdim yeni aldınız zaten.

İade etmek zorundalar hocam, bu ses normal değil ya? Bende A54 kullanıyorum. Ne gibi bir ses çıkıyor?

Hocam ilk telefonumdaki ses cızırtı tarzıydı bu telefonda ise dün akşam video izlerken trrr diye bir ses çıkarıp kapandı sabah ise Samsung members uygulamasında hata raporu oluştu.

Hocam ilk telefonumdaki ses cızırtı tarzıydı bu telefonda ise dün akşam video izlerken trrr diye bir ses çıkarıp kapandı sabah ise Samsung members uygulamasında hata raporu oluştu.
Eveet çok güzel. Bende bir ara S20 FE vardı. Video izlerken cazzz trrr edip kapandı. Bende de Samsung Members oluşturmuştu. Sonra iade almadılar, bende hakem heyeti davası açıp iade ettim. A54 aldım, gerçekten iade edin. Acaba değişim ettikleri üründe bir sorun var diye düşünüyorum.

Evet telefon tam da dediğiniz gibi kapandı ilk telefon gösterim ürünü falan mı diye düşündüm fakat aynı senaryo 2. kez yaşandığı için diyecek bir şey bulamıyorum.

Evet telefon tam da dediğiniz gibi kapandı ilk telefon gösterim ürünü falan mı diye düşündüm fakat aynı senaryo 2. kez yaşandığı için diyecek bir şey bulamıyorum.
Hocam cihazla alakalı kaynaklı, bende öyle bir problem yok. Adamlar değişim yapıyor ama nasıl değişim yapıyor, anlamış değilim. Şimdi A54 fiyatları arttı, ne zaman aldınız onu da bilmiyorum. İade yaparsanız düşük iade verirler aldığınız fiyattan.. A54 tekrar deneseniz diyeceğim, ama adamlar bozuk ürün gönderiyor değiştiriyor olabilir. Ben A54'te böyle problem yaşamadım, ama gerçekten o dediğiniz durumu S20 FE telefonunda yaşadım zaten telefon sorunluydu sürekli böyle bir garipti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…